Header Ads Widget

The Adventures of Maid Marian (Film 2022) Trailer și Detalii

Filmul de aventuri "The Adventures of Maid Marian" 2022 cu actorii Sophie-Louise Craig și Dominic Andersen, Jennifer Matter. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "The Adventures of Maid Marian".


Despre filmul The Adventures of Maid Marian

Filmul o urmărește pe Mariam, care pleacă să-l întâlnească pe Robin Hood întors din războaie. Întors din exil, șeriful William De Wendenal își pune mercenarii să-i urmărească prin pădure pe Marian și Robin Hood, și reușesc să-l rănească pe Robin. Acum totul depinde de Maid Marian să-l ducă pe Robin într-un loc sigur.





Distribuție Actori

Sophie-Louise Craig, Dominic Andersen, Jennifer Matter, Bob Cryer, Lainy Boyle, James Groom, Roland Stone, Gerard Cooke, Sarah Tully, James Dance, Mark Bateman, Danny Husbands, Kitty Dobson, Adam Benwell, Pascal Siddons

Regizor
Bill Thomas

Scenarist
Bill Thomas

Genul filmului
Aventuri, Filme 2022

Data de lansare
Filmul este programat să fie lansat pe 17 Aprilie 2022 pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Filmul nu are un titlu alternativ

Este filmul The Adventures of Maid Marian pe Netflix

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului The Adventures of Maid Marian

După trei ani de ascuns într-o mânăstire îndepărtată, la Marian ajunge vestea că regele Richard Inimă de Leu a murit. Iubitul ei Robin Hood se întoarce din războaie. Părăsind sanctuarul ei se grăbește să-l întâlnească, dar ei descoperă că lucrurile nu sunt așa simple precum par. William De Wendenal, șeriful cu reputația pătată din Nottingham, s-a întors din exil și este în căutarea răzbunării. Prinși în ambuscadă, Marian și Robin luptă pentru viața lor și evadează, dar Robin este grav rănit. Adânc în pădure, la kilometri de orice ajutor și urmărită de mercenari nemiloși, Marian trebuie să-și folosească toate abilitățile pe care le are la dispoziție pentru a-l menține în viață și a-l aduce pe Robin într-un loc unde să fie în siguranță.


Trailer la filmul de aventuri "The Adventures of Maid Marian" - 2022



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii