Header Ads Widget

Tânărul Wallander (Serial Netflix 2020) Young Wallander trailer și detalii

Serial Netflix cu crime și mister "Tânărul Wallander" 2020, cu actorii Adam Palsson, Yasen Atour și Leanne Best. Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Young Wallander".


Despre serialul Netflix, Tânărul Wallander

Tânărul Wallander este un serial de televiziune din genul dramă și crime, bazat pe inspectorul fictiv suedez Kurt Wallander din cărțile lui Henning Mankell. Serialul a avut premiera pe Netflix pe 3 septembrie 2020. Adam Pålsson a explicat că re-imaginarea (adică Tânărul Wallander este plasat în zilele noastre) avea mai mult sens decât un prequel direct, deoarece permitea comentariul social, care este un element puternic al personajului original Wallander al lui Mankell. Această alegere de a seta serialul în zilele noastre a fost criticată într-o serie de recenzii.


În noiembrie 2020, serialul a fost reînnoit pentru un al doilea sezon programat să aibă premiera pe Netflix pe 17 februarie 2022.

Sinopsis Tânărul Wallander

După ce asistă la o crimă bizară, polițistul începător Kurt Wallander primește șansa de a contribui la investigarea cazului. Povestea începuturilor celebrului personaj.




Actorii principali ai serialului Tânărul Wallander

Adam Palsson, Yasen Atour, Leanne Best, Richard Dillane, Ellise Chappell, Sara Seyed, Jordan Adene, Alan Emrys, Charles Mnene, Kiza Deen, Jacob Collins-Levy, Diarmaid Murtagh, Richard Clothier, Emmanuel Akinbami, Bart Edwards, Shaniaz Hama Ali, Felicity Dean

Regizori: Ole Endresen, Jens Jonsson

Creatori: Ben Harris

Genul filmului serial: Crime, Dramă, Mister, Seriale Netflix 2020

Număr de episoade pe sezon: 6 episoade

Număr de sezoane: 2 sezoane - sezonul doi este programat să fie lansat pe pe 17 februarie 2022

Data de lansare serial: 3 Septembrie 2020 pe Netflix

Lansare serial în România: 3 Septembrie 2020 pe Netflix

Unde poate fi văzut serialul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca: Serialul nu are un titlu alternativ

Producători: Yellow Bird

Distribuitor în România: Netflix

Țara: Marea Britanie

Este serialul Tânărul Wallander pe Netflix

Da, serialul este disponibil pe Netflix. Serialul poate fi vizionat aici pe Netflix.


Descriere serial Tânărul Wallander:

Tânărul Wallander este un serial nou, nervos și modern care îl prezintă pe emblematicul detectiv al lui Henning Mankell, Kurt Wallander, investigând primul său caz captivant. Povestea se concentrează pe experiențele formative – profesionale și personale – cu care se confruntă Kurt ca ofițer de poliție proaspăt absolvent, având o vârstă de doar douăzeci și ceva de ani.


Trailer subtitrat în română la filmul serial Tânărul Wallander (2020) Young Wallander produs de Netflix


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii