Header Ads Widget

Run & Gun aka The Ray (Film acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film de acțiune "Run & Gun aka The Ray" 2022 cu actorii Ben Milliken, Mark Dacascos și Janel Parrish. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "The Ray".


Despre filmul Run & Gun

The Ray (cunoscut și sub numele de Run & Gun) este un film thriller de acțiune american scris și regizat de Christopher Borrelli. Filmul îi are în distribuție pe Mark Dacascos, Janel Parrish, Celestino Cornielle, Ben Milliken, Richard Kind, Brad William Henke, Hudson Yang și Ari Barkan.


Filmul va avea premiera pe 15 martie 2022 pe platformă digitală și pe 1 martie 2022 pe DVD.


Sinopsis la filmul Run & Gun

Amplasat în ruinele Mării Salton, filmul îl urmărește pe Ray, un fost criminal care se sustrage de o serie de ucigași nemiloși conduși de un excentric șef al mafiei, Grayson. Ray găsește refugiu la un misterios bun samaritean, dar în curând devine evident, totuși, el a intrat în cuibul cuiva și mai periculos decât ucigașii care îl urmăresc.





Distribuție Actori în filmul Run & Gun

Ben Milliken, Mark Dacascos, Janel Parrish, Celestino Cornielle, Ari Barkan, Richard Kind, Brad William Henke, Hudson Yang, Angela Sarafyan, Alison Thornton, Angel Rosario Jr., Michelle Jubilee Gonzalez, Michelle Campbell, Rafael Cebrián, Ari Barkan, Henri Binje, Dave Colon

Rich Ragsdale
hristopher Borrelli

Scenarist
hristopher Borrelli

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2022, Filme de acțiune 2022

Data de lansare
Filmul va fi lansat pe 15 Februarie 2022 pe platformă digitală

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
The Ray, Run & Gun

Este filmul Run & Gun (The Ray) pe Netflix

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Run & Gun

După ce a părăsit o viață de crime și violență, Ray este un tip bun reformat, care se bucură de o viață de familie liniștită în „burbs”. Dar când trecutul său este descoperit, Ray este șantajat pentru o ultimă slujbă pentru a colecta un pachet misterios. După o încrucișare mortală, el se trezește rănit și fuge de asasini nemilosi care nu se vor opri la nimic pentru a obține ceea ce are. Acum, cu viețile celor dragi atârnând în balanță și cu pericolul la fiecare pas, singura speranță a lui Ray este să se inspire din trecutul său violent pentru a supraviețui.


Trailer la filmul Run & Gun 2022 (The Ray)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii