Header Ads Widget

Review la filmul Nu priviți în sus - Puncte bine plasate la societatea și lumea de astăzi

Review recenzie la filmul „Nu priviți în sus” realizat de Netflix în 2021 și cu actorii Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett în rolurile principale.

Cum, multă lume consideră filmul „Nu priviți în sus - Don't Look Up” aproape de o capodoperă a cinematografiei, m-am gândit că ar fi bine să-l văd și să nu pierd cumva șansa de a-mi delecta ochii și mintea cu unul dintre cele mai bune filme făcute vreodată. Dar, văzându-l, am revenit cu picioarele pe pământ și am privit în sus. Vezi mai jos un review pentru acest film și nu uita, Nu privi în sus. :)


Review recenzie la filmul „Nu priviți în sus” de la Netflix

Inițial, nu am fost prea cucerit de vizionarea filmului „Nu priviți în sus” din 2021, deoarece nu am fost cu adevărat cucerit de sinopsisul filmului. Desigur, nu m-am uitam la trailerul filmului, așa că nu eram foarte sigur despre ce va fi în film. Dar pe măsură ce prietenii au început să laude filmul, am ales să mă așez și să-l văd.

Un prieten a spus că „Nu priviți în sus” este o capodoperă. Ei bine, eu nu aș merge așa departe până la a numi acest film o capodoperă. Sigur, „Nu priviți în sus” a fost un film care se poate viziona, iar scriitorii Adam McKay și David Sirota au avut cu siguranță câteva lovituri bune la lumea nebună în care trăim astăzi, cu genul de președinte nebun, totul fiind pe rețelele de socializare, oamenii fiind preocupați de bogății chiar și atunci când se confruntă cu dispariția și așa mai departe. Mi s-a părut că filmul este vizionabil și plăcut, cu siguranță, dar nu a fost o capodoperă și nici nu va deveni un film clasic pentru mine.

Comedia folosită în filmul „Nu priviți în sus”, scrisă de Adam McKay și David Sirota nu a fost cu adevărat ceva care m-a făcut să râd. Sigur, am putut vedea loviturile la adresa societății și ridiculizarea anumitor aspecte ale societății și lumii în care trăim astăzi, dar nu m-a făcut să râd.

Rulând 2 ore și 18 minute, filmul pare puțin lung, să fiu sincer.

Ceea ce funcționează pentru filmul „Nu priviți în sus” este distribuția, deoarece are o mână de nume grozave pe listă, începând cu Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett și așa mai departe.

Filmul are o valoare de producție bună și, cu siguranță, ești pe mâini bune pe parcursul filmului, în toate aspectele, de fapt, de la efectele vizuale CGI, la modul de a spune povestea, la modul de filmat, performanțe de actorie etc.

Din păcate, aș spune că „Nu priviți în sus” este un film de doar o singură vizionare, deoarece conținutul poveștii pur și simplu nu pare suficient de solid pentru mai mult de o singură vizionare. Așa că mă îndoiesc foarte mult că voi reveni vreodată să văd din nou filmul regizorului Adam McKay din 2021.

Evaluarea mea pentru filmul „Nu priviți în sus” aterizează pe șase stele din zece.


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii