Header Ads Widget

Nightshade (Film 2022) Trailer și Detalii

Filmul thriller "Nightshade" 2022 cu actorii Dina Meyer, Jason Patric și Lou Ferrigno Jr. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "Nightshade".


Pe scurt despre filmul Nightshade

Când visele tulburătoare ale unui detectiv de omucideri dezvăluie paralele cu o investigație în curs, el trebuie să facă tot ce este necesar pentru a descoperi legătura sa cu crimele brutale.





Distribuție Actori

Dina Meyer, Jason Patric, Lou Ferrigno Jr., James Duval, Tim Russ, B.J. Britt, Kenzie Dalton, Eryn Rea, Jaime Gallagher, Josie M. Parker, Madison Russ, Chris Levine, Nick Sarando, Thyme Lewis, Robert H. Lambert, Alexander Bruckner, Casey Krehbiel, Emily Dane

Regizor
Landon Williams

Scenarist
Sarah Smith-Williams, Landon Williams

Genul filmului
Mister, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
Filmul este programat să fie lansat pe 4 Ianuarie 2022 pe internet

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Black Nightshade, Umbrele nopții

Este filmul Nightshade pe Netflix

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Nightshade

Detectivul de la omucideri Ben Hays (Lou Ferrigno Jr.) a încercat totul pentru a-și vindeca insomnia, dar nimic nu funcționează. Pentru a înrăutăți lucrurile, Ben și partenerul său, detectivul Beckett (B.J. Britt), se lovesc de fundături în timp ce investighează uciderea lui Randy Bell (Jason Patric). Ben acceptă fără tragere de inimă să-l vadă pe psihiatru Dr. Collins (Dina Meyer), care îl convinge să încerce hipnoterapie. Dar, pe măsură ce sesiunile lui Ben continuă, la fel și crimele, iar el începe să somnambuleze și să aibă coșmaruri obsedante care dezvăluie paralele tulburătoare cu crimele. Ben se străduiește să se explice soției sale, Lucy (Kenzie Dalton) și Beckett, care știe că ceva nu este în regulă cu partenerul său. Privat de somn și disperat după răspunsuri, Ben trebuie să alerge contra cronometru pentru a descoperi cauza suferințelor sale, identitatea ucigașului și, mai ales, legătura lui șocantă cu victimele.


Trailer la filmul de dragoste "Nightshade" - 2022



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii