Header Ads Widget

Last Looks (Film de acțiune 2022) Trailer și Detalii

Film de acțiune online "Last Looks" 2022 cu actorii Charlie Hunnam, Mel Gibson și Morena Baccarin. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "Last Looks (Waldo)".


Despre filmul Last Looks

Last Looks este un film thriller de acțiune și mister americano-britanic, regizat de Tim Kirkby, după un scenariu de Howard Michael Gould și bazat pe propriul romanul cu același nume. În film joacă actorii Charlie Hunnam, Mel Gibson și Morena Baccarin, alături de Lucy Fry, Rupert Friend, Dominic Monaghan, Jacob Scipio și Clancy Brown.


În octombrie 2018, Charlie Hunnam, Mel Gibson și Eiza González s-au alăturat distribuției filmului, cu Tim Kirkby la regie și după un scenariu de Howard Michael Gould. În iunie 2019, Jacob Scipio, Dominic Monaghan, Clancy Brown, Morena Baccarin și Paul Ben-Victor s-au alăturat distribuției filmului. Filmul s-a numit inițial Waldo, dar ulterior a fost reintitulat Last Looks în iunie 2020. În decembrie 2021, RLJE Films a achiziționat drepturile nord-americane asupra filmului și l-a stabilit pentru o lansare în februarie 2022.


Sinopsis la filmul Last Looks

Un fost polițist căzut în dizgrație caută alinare mutându-se în pădure, dar viața lui liniștită se termină când un detectiv privat îl recrutează pentru a investiga o crimă.





Distribuție Actori în filmul Last Looks

Charlie Hunnam, Mel Gibson, Morena Baccarin, Lucy Fry, Rupert Friend, Dominic Monaghan, Jacob Scipio, Clancy Brown, David Pasquesi, Sophie Fatu, Robin Givens, Xen Sams, CC Castillo, Method Man, Dominic Monaghan, Deacon Randle, Paul Ben-Victor, Josh McDermitt, Michael Otis, Angela Oh, Suehyla El-Attar Young, Barb Willis, Regina Ting Chen, Randall Newsome, Rachel Hendrix, Tyler Atkins

Regizor
Tim Kirkby

Scenarist
Howard Michael Gould

Genul filmului
Acțiune, Crime, Mister, Filme 2022

Data de lansare
Filmul va fi lansat pe 4 Februarie 2022 pe internet și pe 17 februarie pe DVD și Blu-ray

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Waldo

Este filmul Last Looks (Waldo) pe Netflix?

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Last Looks

Odată detectiv de top al poliției din Los Angeles, Charlie Waldo a părăsit societatea. Locuiește într-o cabană mică pe un deal deasupra orașului și posedă obsesiv doar 100 de lucruri. De asemenea, își minimizează amprenta de carbon. Se plimbă pe bicicletă și în trei ani și-a crescut o barbă mare și zbârcită. Apoi, fosta lui iubită și investigator privat pe nume Lorena apare pentru a-i cere ajutorul într-o anchetă de crimă, crimă de mare profil. Actorul TV Alastair Pinch este acuzat că și-a ucis soția fiind beat. Nu-și amintește nimic.


Trailer la filmul de acțiune Last Looks 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii