Header Ads Widget

Feria: Cea mai întunecată lumină (Serial Netflix 2022) trailer și detalii

Serial Netflix spaniol dramă și fantezie "Feria: Cea mai întunecată lumină" 2022, cu actorii Ana Tomeno, Carla Campra și Marta Nieto - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "Feria: La luz más oscura".

Pe scurt despre serialul Netflix, Feria: Cea mai întunecată lumină: Feria: Cea mai întunecată lumină (în spaniolă: Feria: La luz más oscura) este un serial spaniol de televiziune thriller fantasy creat de Agustín Martínez și Carlos Montero, produs de Filmax pentru Netflix și plasat în Andaluzia anilor 1990.

Serialul spaniol de fantezie este format din 8 episoade cu o durată de aproximativ 50 de minute. Serialul va avea premiera pe data de 28 ianuarie 2022 pe platforma Netflix.

Sinopsis: Două surori își văd lumea dată peste cap când descoperă un secret înfiorător și de pe altă lume care îi implică pe părinții lor.



Actorii principali ai serialului Feria: Cea mai întunecată lumină:
Ana Tomeno, Carla Campra, Marta Nieto, Ángela Cremonte, Patricia López Arnaiz, Isak Férriz, Ernest Villegas, Sauce Ena, Kandido Uranga, Carlos Scholz, Pepa Gracia, Manolo Caro, Pablo Gómez-Pando

Regizori: Jorge Dorado, Carles Torrens

Creatori: Agustín Martínez și Carlos Montero

Genul filmului serial: Crime, Dramă, Fantastic, Seriale Netflix 2022

Număr de episoade pe sezon: 8 episoade

Data de lansare serial: 28 ianuarie 2022 pe Netflix

Lansare serial în România: 28 ianuarie 2022 pe Netflix

Unde poate fi văzut serialul în România: pe Netflix

Cunoscut și ca: Feria: La luz más oscura, Feria: The Darkest Light

Producători: Filmax, Netflix

Distribuitor în România: Netflix

Țara: Spania

Descriere serial Feria: Cea mai întunecată lumină: Feria, Andaluzia, mijlocul anilor 1990. Două surori, Eva și Sofía, descoperă că părinții lor dispăruți sunt de fapt doi monștri care, înainte de a dispărea, au comis o crimă îngrozitoare care a costat viața a 23 de victime. Cele două surori trebuie să facă față consecințelor faptelor părinților lor într-un oraș în care locuitorii săi nu sunt atât de naivi pe cât par, iar realitatea ascunde un univers fantastic.

Trailer subtitrat în engleză la filmul serial spaniol Feria: Cea mai întunecată lumină (2022) produs de Netflix

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii