Header Ads Widget

Expired (Film SF 2022) Trailer și Detalii

Film sf romantic "Expired aka Loveland" 2022 cu actorii Ryan Kwanten, Jillian Nguyen și Hugo Weaving. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "Expired".


Despre filmul Expired

Expired este un film australian sf și romantic regizat și scris de Ivan Sen și cu actorii Ryan Kwanten, Jillian Nguyen și Hugo Weaving rolurile principale. Filmul este programat să aibă premiera în Australia pe 10 Februarie 2022.


În film, două suflete împietrite (Ryan Kwanten și Jillian Nguyen) se întâlnesc și se confruntă cu lucrurile pe care le-au făcut și cu ceea ce au devenit.


Sinopsis la filmul Expired

Ryan Kwanten („True Blood”) și Hugo Weaving (seria Matrix) joacă în acest thriller futurist plasat într-o metropolă plină de neon. În timp ce Jack (Ryan Kwanten) lucrează ca asasin, viața lui singuratică este modificată de doi străini — unul cântăreț de club, celălalt un om de știință (Hugo Weaving). Jack și cântăreața se îndrăgostesc, dar pe măsură ce relația lor devine mai puternică, Jack devine mai slab din punct de vedere fizic, incapabil să asasineze țintele pe care le caută. Curând, omul de știință descoperă motivele șocante din spatele suferinței mortale a lui Jack...





Distribuție Actori în filmul Expired

Ryan Kwanten, Jillian Nguyen, Hugo Weaving, Keiichi Enomoto, June Yoon, Brooke Nichole Lee, Bianca Wallace, Ivy Dupler, Shinji Ikefuji, Patrick Moroney, Aleksander Sylvan, Jasmine Liew, Michael Chan, Andrew Ng

Rich Ragsdale
Ivan Sen

Scenarist
Ivan Sen

Genul filmului
Romantic, SF, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
Filmul a fost lansat pe 10 Februarie 2022 în Australia

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Loveland (în Australia), Ținutul iubirii, Expirat (posibile titluri în română)

Este filmul Expired (Loveland) pe Netflix

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Expired

Într-un Hong Kong futurist, asasinul Jack (Ryan Kwanten), își încrucișează drumurile cu o cântăreață dintr-un club de noapte, April (Jillian Nguyen). Pe măsură ce Jack devine din ce în ce mai atras de April, corpul lui se deteriorează în mod misterios. Jack îl urmărește pe doctorul Bergman (Hugo Weaving), omul de știință care extinde în viața, în căutarea unor răspunsuri. Doctorul Bergman dezgroapă secretul de mult îngropat al lui Jack și este forțat să se confrunte cu propriul său trecut tulbure. Pe măsură ce rețeaua care îi leagă se strânge, Jack și April se luptă pentru dragoste, în timp ce își înfruntă trecutul într-o lume fără dragoste, care se află la pragul nemuririi și dispariției.


Trailer la filmul Expired 2022 (Loveland)


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii