Header Ads Widget

Desperate Riders (Film 2022) Trailer și Detalii

Filmul western "Desperate Riders" 2022 cu actorii Drew Waters, Vanessa Evigan și Tom Berenger. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "Desperate Riders".


Despre filmul Desperate Riders

Kansas Red (Drew Waters) îl salvează pe tânărul Billy dintr-un joc de cărți. Băiatul îi cere lui Red ajutor pentru a-și proteja familia de ticălosul Thorn (Adkins), care tocmai a răpit-o pe mama lui, Carol. În timp ce Red și Billy pleacă pentru a o salva pe Carol, se întâlnesc cu frumoasa Leslie, care a reușit să scape de oamenii lui Thorn. Cei trei fac echipă pentru a opri nunta lui Thorn cu Carol cu armele scose - dar vrea ea să fie salvată?




Distribuție Actori

Drew Waters, Vanessa Evigan, Tom Berenger, Sam Ashby, Victoria Pratt, Cowboy Troy, Rob Mayes, Trace Adkins, Erin Bethea, Brock O'Hurn, Peter Sherayko, T. Graham Brown, Tucson Vernon Walker

Regizor
Michael Feifer

Scenarist
Lee Martin

Genul filmului
Western, Filme 2022

Data de lansare
Filmul este programat să fie lansat pe 25 Februarie 2022 în America.

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Filmul nu are un titlu alternativ

Este filmul Desperate Riders pe Netflix

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Desperate Riders

În acest western cu Tom Berenger și Trace Adkins în rolurile principale, acțiunea începe când Kansas Red (Drew Waters, „True Detective”) îl salvează pe tânărul Billy dintr-un joc de cărți. Billy îi cere lui Red ajutor pentru a-și proteja familia de ticălosul Thorn (Adkins), care tocmai a răpit-o pe mama sa, Carol. În timp ce Red și Billy pleacă pentru a o salva pe Carol, se întâlnesc cu frumoasa Leslie, care a reușit să scape de oamenii lui Thorn. Cei trei fac echipă pentru a opri nunta lui Thorn cu Carol cu armele scose - dar vrea ea să fie salvată?


Trailer la filmul western "Desperate Riders" - 2022



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii