Header Ads Widget

Blacklight (Film 2022) Trailer și Detalii

Film de acțiune "Blacklight" 2022 cu actorii Liam Neeson, Aidan Quinn și Emmy Raver-Lampman. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "Blacklight".


Despre filmul Blacklight

Blacklight este un film american de acțiune scris de Nick May și regizat de Mark Williams. Filmul îl are în rolul principal pe Liam Neeson. Blacklight este programat să fie lansat în Statele Unite de Open Road Films și Briarcliff Entertainment pe 11 februarie 2022.


Sinopsis

Travis Block (Liam Neeson) este un agent guvernamental care aproape se împacă cu trecutul său întunecat când descoperă un complot care vizează cetățenii americani. Block se trezește în vizorul directorului FBI (Aidan Quinn) pe care l-a ajutat cândva protejându-l.




Distribuție Actori

Liam Neeson, Aidan Quinn, Emmy Raver-Lampman, Taylor John Smith, Claire van der Boom, Yael Stone, Andrew Shaw, Zac Lemons, Gabriella Sengos, Tim Draxl, Georgia Flood, Caroline Brazier, Mel Jarnson, Sunny S. Walia

Regizor
Mark Williams

Scenarist
Nick May, Mark Williams, Brandon Reavis

Genul filmului
Acțiune, Thriller, Filme 2022

Data de lansare
Filmul este programat să fie lansat pe 11 februarie 2022 în America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Under Cover of Darkness

Este filmul Blacklight pe Netflix

Din păcate filmul încă nu este disponibil pe Netflix. Urmăriți în continuare site-ul nostru pentru a afla dacă filmul va intra pe Netflix.

Descrierea filmului Blacklight

În thrillerul de acțiune tensionat Blacklight, Liam Neeson joacă rolul lui Travis Block, un agent guvernamental independent care trăiește departe de ochii lumii și se împacă cu trecutul său întunecat. Când descoperă o echipă sub acoperire care vizează cetățenii americani, Block se trezește în vizorul directorului FBI (Aidan Quinn) pe care l-a ajutat cândva protejându-l. Dar, în timp ce Block încearcă să se mântuiască prin înrolarea unei jurnaliste (Emmy Raver-Lampman) pentru a afla adevărul, fiica și nepoata sa sunt amenințate de un pericol care a existat mereu.


Trailer la filmul de acțiune și thriller "Blacklight" - 2022



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii