Header Ads Widget

Vânătorul de recompense (Trailer Film 1982) Blade Runner

Trailer oficial la filmul de acțiune sf din 1982 "Vânătorul de recompense" cu actorii Harrison Ford, Rutger Hauer și Sean Young. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Blade Runner.

Despre filmul Vânătorul de recompense: Blade Runner este un film științifico-fantastic din 1982 regizat de Ridley Scott și adaptat de Hampton Fancher și David Peoples. Cu Harrison Ford, Rutger Hauer, Sean Young, Daryl Hannah și Edward James Olmos în distribuție, este o adaptare a romanului din 1968 al lui Philip K. Dick, „Visează androizii oi electrice?”. Filmul este plasat într-un viitor distopic, Los Angeles-ul din 2019, în care oamenii sintetici cunoscuți sub numele de replicanți sunt bio-proiectați de puternica Tyrell Corporation pentru a lucra în coloniile spațiale. Când un grup fugar de replicanți avansați condus de Roy Batty (Rutger Hauer) evadează și se întoarce înapoi pe Pământ, polițistul experimentat Rick Deckard (Harrison Ford) acceptă fără tragere de inimă să-i vâneze.

O continuare, Vânătorul de recompense 2049, a fost lansată în octombrie 2017.



Distribuție Actori: Harrison Ford, Rutger Hauer, Sean Young, Edward James Olmos, M. Emmet Walsh, Daryl Hannah, William Sanderson, Brion James, Joe Turkel, Joanna Cassidy, James Hong

Regizor: Ridley Scott

Scenarist: Hampton Fancher, David Webb Peoples, realizat după romanul „Visează androizii oi electrice?” al scriitorului Philip K. Dick

Genul filmului: Acțiune, Dramă, SF

Data de lansare: 25 Iunie 1982

Premiera în România:

Cunoscut și ca:

Descriere film Blade Runner: La începutul secolului XXI, Tyrell Corporation, în timpul a ceea ce s-a numit faza Nexus, a dezvoltat roboți, numiți „replicanți”, care arătau și se comportau ca oameni și care trebuiau să ajute societatea. Când replicanții Nexus 6 din generația supraomenească, folosiți pentru lucruri periculoase din afara Pământului, au început o revoltă într-o colonie din afara Pământului, replicanții au devenit ilegali pe Pământ. Unitățile de poliție, numite „blade runners”, au sarcina de a distruge – sau, în limbajul lor, de a „retrage” – orice replicant care se întoarce pe Pământ sau care se creează pe Pământ, oricine încerca să ajuta sau să asiste un replicant fiind condamnat la moarte.

Acum este noiembrie 2019 în Los Angeles, California. Rick Deckard, un fost blade runner, este scos din pensie când patru replicanți cunoscuți, majoritatea modele de luptă, s-au întors pe Pământ, liderul lor fiind Roy Batty. Unul, Leon Kowalski, a încercat să se infiltreze în Tyrell Corporation ca angajat, dar de atunci a reușit să scape. Deckard crede că o parte din ceea ce îl va ajuta să-i găsească pe replicanți este să-și dea seama ce doreau replicanții când au încercat să se infiltreze la Tyrell Corporation. Răspunsul s-ar putea afla în mecanismul de rezervă de siguranță Tyrell. Dincolo de urmărirea celor patru, Deckard se confruntă cu o posibilă dilemă în întâlnirea cu un al cincilea replicant: Rachael, care lucrează ca asistent al lui Tyrell. Problema este că dr. Elden Tyrell experimentează cu ea, pentru a-i oferi amintiri false, astfel încât să o poată controla mai bine. Cu acele amintiri, Rachael habar nu are că nu este umană. Problema nu este doar ajutorul lui Rachael pentru Deckard, ci și faptul că el începe să dezvolte sentimente pentru ea.

Trailer la filmul "Blade Runner" - 1982 - Vânătorul de recompense

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii