Header Ads Widget

Vânătorul de recompense 2049 (Trailer 4K Film 2017) Blade Runner 2049

Trailer oficial 4K la filmul de acțiune sf din 2017 "Vânătorul de recompense 2049", cu actorii Ryan Gosling, Harrison Ford și Ana de Armas. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Blade Runner 2049".

Despre filmul Vânătorul de recompense 2049: Vânătorul de recompense 2049 este un film american de science-fiction neo-noir din 2017 regizat de Denis Villeneuve și scris de Hampton Fancher și Michael Green. O continuare a filmului Blade Runner din 1982, filmul îi are în distribuție pe Ryan Gosling și Harrison Ford, alături de Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Robin Wright, Mackenzie Davis, Carla Juri, Lennie James, Dave Bautista și Jared Leto în roluri secundare. Harrison Ford și Edward James Olmos își reiau rolurile din filmul original. Gosling îl interpretează pe K, un „vânător de recompense” replicant (clonă) Nexus-9, care descoperă un secret ce amenință să destabilizeze societatea și cursul civilizației.

Blade Runner 2049 a avut premiera la Los Angeles pe 3 octombrie 2017 și a fost lansat în Statele Unite în 2D, 3D și IMAX pe 6 octombrie 2017. Filmul a primit aprecieri de la critici, care au lăudat performanțele, regia, scenariul, cinematografia, montajul, partitură muzicală, design de producție, efecte vizuale și fidelitate față de filmul original. A fost considerat pe scară largă printre cele mai bune filme din 2017. Cu toate acestea, a fost o dezamăgire de box office, încasând 260,5 milioane de dolari la nivel mondial, față de un buget de producție între 150-185 de milioane de dolari. Vânătorul de recompense 2049 a fost nominalizat și a câștigat două premii Oscar: filmul a câștigat cea mai bună fotografie și cele mai bune efecte vizuale și a fost nominalizat pentru cel mai bun montaj de sunet, cel mai bun mixaj de sunet și cel mai bun design de producție.

Sinopsis: Descoperirea de către tânărul vânător de recompense K a unui secret îngropat de mult, îl face să-l urmărească pe fostul vânător de recompense Rick Deckard, care a fost dispărut timp de treizeci de ani.


Distribuție Actori: Ryan Gosling, Harrison Ford, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Robin Wright, Mackenzie Davis, Carla Juri, Lennie James, Dave Bautista, Jared Leto, Wood Harris, Mark Arnold, Sallie Harmsen, Hiam Abbass, Barkhad Abdi, Sean Young, David Dastmalchian, Tómas Lemarquis, Edward James Olmos, Krista Kosonen, Elarica Johnson, Suzie Kennedy, Loren Peta

Regizor: Denis Villeneuve

Scenarist: Hampton Fancher, Michael Green, Hampton Fancher, (bazat pe personaje din romanul „Visează androizii oi electrice?” de Philip K. Dick)

Genul filmului: Acțiune, Dramă, SF

Data de lansare: 3 Octombrie 2017

Premiera în România: 6 Octombrie 2017

Cunoscut și ca: Blade Runner 2

Descriere film Blade Runner 2049: La treizeci de ani după evenimentele din Blade Runner (1982), un nou vânător de recompense, Ofițerul L.A.P.D. „K” (Ryan Gosling), descoperă un secret îngropat de mult, care are potențialul de a scufunda ceea ce a mai rămas din societate în haos. Descoperirea lui K îl conduce într-o căutare pentru a-l găsi pe Rick Deckard (Harrison Ford), un fost L.A.P.D. Blade Runner, care a fost dispărut timp de treizeci de ani.

Trailer 4K la filmul "Blade Runner 2049" - 2017 - Vânătorul de recompense 2049

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii