Header Ads Widget

The Witcher: Originea sângelui - The Witcher: Blood Origin (Serial Netflix 2022) trailer și detalii

Serial Netflix de acțiune și aventuri "The Witcher: Originea sângelui" 2022, cu actorii Michelle Yeoh, Lenny Henry și Jacob Collins-Levy - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "The Witcher: Blood Origin".

Pe scurt despre serialul Netflix, The Witcher: Originea sângelui: The Witcher: Originea Sângelui este un serial de fantezie adaptat după seria de cărți The Witcher de Andrzej Sapkowski. Va servi ca prequel pentru serialul de televiziune The Witcher produs de Netflix.

În iulie 2020, a fost anunțat că Netflix a dat acordul unui prequel serial în șase părți la adaptarea serialului lor de televiziune The Witcher adaptat după romanele lui Andrzej Sapkowski. Declan de Barra a fost angajat să servească ca creator. În ianuarie 2021, Jodie Turner-Smith a fost ales să joace în serial. Laurence O’Fuarain s-a alăturat distribuției în martie, dar până în aprilie, Jodie Turner-Smith a trebuit să părăsească serialul din cauza unor conflicte de programare. În iulie, Michelle Yeoh a fost adăugată la distribuție, iar Sophia Brown a preluat rolul eliberat de Turner-Smith.

Filmările serialului au început în august în Regatul Unit, cu distribuție suplimentară, precum Lenny Henry, Mirren Mack, Nathaniel Curtis și Dylan Moran. De Bara a anunțat că a terminat filmările și a intrat în post-producție în noiembrie 2021.

Pe 17 decembrie 2021, primul trailer al serialului a fost lansat după creditele din finalul sezonului 2 al serialului The Witcher.

Sinopsis: Într-o lume a elfilor, cu 1200 de ani înainte de epoca lui Geralt din Rivia, oamenii și elfii își construiesc o societate comună și apare primul vânător de monștri.



Actorii principali ai serialului The Witcher: Originea sângelui:
Michelle Yeoh, Lenny Henry, Jacob Collins-Levy, Dylan Moran, Mirren Mack, Laurence O'Fuarain, Nathaniel Curtis, Sophia Brown, Francesca Mills, Huw Novelli, Lizzie Annis, Zach Wyatt, Amy Murray, Hebe Beardsall

Regizori: Vicky Jewson, Sarah O'Gorman

Creatori: Declan de Barra

Genul filmului serial: Acțiune, Aventuri, Dramă, Seriale Netflix 2022

Număr de episoade pe sezon: 6 episoade

Data de lansare serial: 2022 pe Netflix

Lansare serial în România: 2022 pe Netflix

Cunoscut și ca:

Producători: Hivemind, Netflix, Platige Films

Distribuitor în România: Netflix

Țara: SUA

Unde poți vedea serialul The Witcher: Originea sângelui: Pe Netflix

Descriere serial The Witcher: Blood Origin: Amplasat cu 1200 de ani înainte de evenimentele din serialul de televiziune The Witcher, Originea Sângelui va descrie crearea primului Witcher (vânător de monștri), precum și evenimentele care duc la „Conjuncția sferelor”. De asemenea, va explora civilizația antică elfică înainte de dispariția acesteia.

Toate poveștile au un început. Află istoria inedită a Continentului în The Witcher: Originea sângelui, un nou prolog cu acțiunea plasată într-o lume a elfilor, cu 1200 de ani înaintea evenimentelor din The Witcher. Originea sângelui narează o poveste pierdută în negura timpului, explorând crearea primului prototip de vânător de monștri și evenimentele care au condus la cruciala „Conjuncție a Sferelor”, când lumea monștrilor, cea a oamenilor și cea a elfilor s-au contopit într-un singur univers. The Witcher: Originea sângelui se va lansa în 2022, doar pe Netflix.

Trailer subtitrat în română la filmul serial The Witcher: Originea sângelui (2022) The Witcher: Blood Origin

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii