Header Ads Widget

Dulcele bar (Film dramă 2021) The Tender Bar Trailer și detalii

Trailer oficial la filmul dramă "Dulcele bar" 2021 cu actorii Tye Sheridan, Ben Affleck și Lily Rabe. Descriere și dată de lansare pentru filmul "The Tender Bar".

Despre filmul Dulcele bar: Dulcele bar / The Tender Bar este un film dramă american din 2021, regizat de George Clooney, după un scenariu de William Monahan. Filmul este o adaptare a memoriilor cu același nume din 2005 de J. R. Moehringer și povestește viața lui Moehringer care a crescut în Long Island. În film joacă Ben Affleck, Tye Sheridan și Daniel Ranieri în rolul lui Moehringer, alături de Lily Rabe și Christopher Lloyd.

Filmul Dulcele bar / The Tender Bar urmează să fie lansat în cinematografe într-o lansare limitată pe 17 decembrie 2021 de către Amazon Studios, ca urmare a extinderii ample din 22 decembrie 2021, înainte de a fi difuzat pe Prime Video pe 7 ianuarie 2022. A primit recenzii mixte de la critici, deși Affleck a fost nominalizat la Globul de Aur 2022 pentru cel mai bun actor în rol secundar într-un film dramă.

Sinopsis: Un băiat care crește în Long Island caută figuri paterne printre patronii de la barul unchiului său.


Distribuție Actori: Tye Sheridan, Ben Affleck, Lily Rabe, Daniel Ranieri, Christopher Lloyd, Max Martini, Rhenzy Feliz, Briana Middleton, Max Casella, Sondra James, Michael Braun, Matthew Delamater

Regizor: George Clooney

Scenarist: William Monahan

Genul filmului: Dramă

Data de lansare: 10 Octombrie 2021 (BFI London Film Festival)

Premiera în România:

Cunoscut și ca:

Descriere film Dulcele bar / The Tender Bar:
„The Tender Bar spune povestea lui J.R. (Sheridan), un băiat fără tată care a crescut într-un bar din Long Island, în care barmanul, unchiul său Charlie (Affleck), este figura paternă pe care a avut-o de-a lungul timpului. Mama lui se străduiește să-i ofere oportunități pe care ea nu le-a avut – și să părăsească casa dărăpănată a tatălui ei, JR începe să-și urmeze visele romantice și profesionale — fiind mereu în barul unchiului Charlie. The Tender Bar se bazează pe cea mai bine vândută carte de memorii scrisă de J.R. Moehringer.

Trailer la filmul "The Tender Bar / Dulcele bar" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii