Header Ads Widget

The Eyes of Tammy Faye (Trailer Film 2021)

Trailer oficial la filmul biografic și dramă "The Eyes of Tammy Faye" 2021 cu actorii Jessica Chastain, Andrew Garfield și Vincent D’Onofrio. Descriere și dată de lansare pentru filmul "The Eyes of Tammy Faye".

Despre filmul The Eyes of Tammy Faye: The Eyes of Tammy Faye este un film dramă biografic american din 2021, bazat pe documentarul cu același nume de Fenton Bailey și Randy Barbato. Regizat de Michael Showalter și scris de Abe Sylvia, filmul prezintă istoria controversată a teleevangheliștilor Tammy Faye Bakker și Jim Bakker, interpretați de Jessica Chastain (care produce și filmul) și, respectiv, Andrew Garfield. Actorii Cherry Jones, Fredric Lehne, Louis Cancelmi, Sam Jaeger, Gabriel Olds, Mark Wystrach și Vincent D'Onofrio mai joacă în acest film.

The Eyes of Tammy Faye a avut premiera mondială la Festivalul Internațional de Film de la Toronto din 2021 în septembrie 2021 și a fost lansat pe 17 septembrie 2021 de Searchlight Pictures. Filmul a încasat 2,4 milioane de dolari și a primit recenzii mixte din partea criticilor, care au lăudat interpretarea, dar au criticat scenariul.

Actrița Jessica Chastain a fost nominalizată la Globurile de Aur 2022 la categoria cea mai bună actriță în rol principal într-un film dramă, pentru rolul interpretat în filmul biografic The Eyes of Tammy Faye.

Sinopsis: O privire intimă asupra ascensiunii, căderii și mântuirii extraordinare a teleevanghelistei Tammy Faye Bakker.



Distribuție Actori: Jessica Chastain, Andrew Garfield, Vincent D’Onofrio, Cherry Jones, Fredric Lehne, Louis Cancelmi, Sam Jaeger, Gabriel Olds, Mark Wystrach, Chandler Head, Jay Huguley, Dan Johnson, Michael MacCauley, Coley Campany

Regizor: Michael Showalter

Scenarist: Abe Sylvia

Genul filmului: Biografic, Dramă, Istoric

Data de lansare: 17 septembrie 2021 (Festivalul Internațional de Film de la Toronto)

Premiera în România:

Cunoscut și ca:

Descriere film The Eyes of Tammy Faye: THE EYES OF TAMMY FAYE este o privire intimă asupra ascensiunii, căderii și mântuirii extraordinare a teleevanghelistei Tammy Faye Bakker. În anii 1970 și 1980, Tammy Faye și soțul ei, Jim Bakker, au plecat de la începuturi umile pentru a crea cea mai mare rețea de radiodifuziune religioasă și parc tematic din lume și au fost venerați pentru mesajul lor de dragoste, acceptare și prosperitate. Tammy Faye a fost legendară pentru genele ei de neșters, cântecul ei idiosincratic și dorința ei de a îmbrățișa oameni din toate categoriile sociale. Cu toate acestea, nu a trecut mult până când finanțele folosite incorect, rivalii intriganți și scandalul le-au răsturnat imperiul construit cu atâta grijă.

Trailer la filmul "The Eyes of Tammy Faye" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii