Header Ads Widget

Suntem morți cu toții - All of Us Are Dead (Serial coreean Netflix 2022) trailer și detalii

Serial Netflix coreean de groază "Suntem morți cu toții" 2022, cu actorii Yoon Chan-young, Park Ji-hoo și Cho Yi-hyun - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "All of Us Are Dead".

Pe scurt despre serialul Netflix, Suntem morți cu toții: All of Us Are Dead este un serial de televiziune sud-coreean în streaming pe Netflix, cu Yoon Chan Ji-young în rolul principal, alături de actorii Park Ji-hoo, Cho Yi-hyun, Park Solomon și Yoo In-soo. Bazat pe webtoon-ul Naver numit Now at Our School de Joo Dong-geun, care a fost publicat între 2009 și 2011, serialul este programat să fie difuzat în ianuarie 2022 pe Netflix.

Sinopsis: Serialul coreean "Suntem morți cu toții" spune povestea unui grup de elevi blocați în școala lor în timpul unei apocalipse zombi.




Actorii principali ai serialului coreean Suntem morți cu toții:
Yoon Chan-young, Park Ji-hoo, Cho Yi-hyun, Park Solomon, Yoo In-soo, Bae Hae-sun, Ahn Seung-gyun, Oh Hee-joon, Lee Eun-saem, Shin Jae-hwi, Kim Byung-chul, Yoon Byung-hee, Jo Dal-hwan, Son Sang-yeon

Regizori: J.Q. Lee, Kim Nam-Soo

Creatori: Seong-il Cheon, Joo Dong-Geun

Genul filmului serial: Horror, Fantastic, Seriale coreene, Seriale Netflix 2022

Număr de episoade pe sezon: ? episoade

Data de lansare serial: Ianuarie 2022 pe Netflix

Lansare serial în România: Ianuarie 2022 pe Netflix

Cunoscut și ca: Now at Our School, School Attack, Jigeum Uri Hakgyoneun (titlul în coreeană)

Producători: Film Monster Co., JTBC Studios

Distribuitor în România: Netflix

Țara: Coreea de Sud

Descriere serial All of Us Are Dead: Un virus al zombilor se răspândește rapid într-o școală, iar elevii aflați în pericol luptă pentru a supraviețui și a scăpa. Este o poveste dramatică a unor oameni care sunt izolați la un liceu infectat cu virusul Zombi și a unor oameni care încearcă să-i salveze în fața unei situații extreme dincolo de puterea lor.

Trailer subtitrat în română la filmul serial Suntem morți cu toții (2022) All of Us Are Dead


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii