Header Ads Widget

Malmkrog (Trailer Film românesc 2021)

Trailer la filmul românesc dramă istorică "Malmkrog" 2021 cu actorii: Simona Ghiță, Lucian Diaconu și Sorin Dobrin. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Malmkrog".

Pe scurt despre filmul românesc Malmkrog: Un proprietar de pământuri, un politician, o contesă, un general și soția sa se adună într-un conac spațios și discută despre moarte, război, progres și moralitate. Pe măsură ce timpul trece, discuția devine mai serioasă și mai aprinsă.



Distribuție Actori: Simona Ghiță, Lucian Diaconu, Sorin Dobrin, Judith State, Bogdan Farcaș, Frédéric Schulz-Richard, Ugo Broussot, Diana Sakalauskaité, Agathe Bosch, Marina Palii, István Teglas, Zoe Puiu, Bogdan Zărnoianu, Bogdan Geambașu

Regizor: Cristi Puiu

Scenariu: Cristi Puiu, Vladimir Solovyov

Genul filmului: Dramă, Istoric, Filme românești

Cunoscut și ca: Manor House

Premiera în România: 1 Octombrie 2021 - în cinematografe

Descriere film românesc Malmkrog: E sfârșit de decembrie, iar la conacul familiei Apafi, trecut demult în proprietatea unor nobili înrudiți cu familia Rurikovici, câțiva aristocrați s-au întâlnit pentru a petrece Crăciunul împreună.

Sunt cinci la numar, și fiecare pare să aparțină unei alte lumi. Olga, cea mai tânară dintre ei, se ocupă cu editarea de cărți religioase; Nikolai, logodnicul Olgăi, e filosof; Ingrida este soția generalului Andrei Nikolaevici Shatilov; Edouard este un politican în ascensiune; Madelaine este o celebră pianistă.

Undeva, într-unul dintre dormitoare, ultimul descendent al familii Apafi - bătrân, orb și obligat să stea la pat din pricina unei paralizii - se află sub îngrijirea unei sore medicale.

Imediat după micul-dejun, cei cinci se întorc la obisnuita lor partidă de whist și la veșnicile discuții, care îi sunt asociate în mod tradițional. De-această dată, însă, controversa pe care o stârnește titulatura de “armată întru-Hristos” nu pare să conducă la un consens oarecare, ba dimpotrivă, ia proporții, se ramifică, deschizând noi și noi teme, continuându-se în timpul prânzului și intrând în impas la ora ceaiului.

Nimic din ceea ce se întâmplă în acest Ajun de Crăciun nu pare să conțină semnele cataclismului. E sfârșit de decembrie, și un demon neștiut pare a fi pus stăpânire pe lume.

Trailer la filmul românesc "Malmkrog" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii