Header Ads Widget

Filmul românesc Investitorii în curând pe Netflix

Celebra platforma de streaming continuă să bage filme românești pe Netflix și din nou este vorba despre un film românesc din 2021 și anume Investitorii. Filmul Investitorii este produs de Vertical Content și a fost filmat în localitatea Cristian, județul Brașov, începând cu 3 octombrie 2019.



Investitorii este o adaptare a succesului de casă ”Wkreceni”, filmul care în 2014 a înregistrat un număr record de spectatori și un box office impresionant în Polonia. Din distribuția filmului fac parte actorii Codin Maticiuc, Cosmin Natanticu, Andrei Mateiu, Radu Gabriel, Maria Popovici, Levent Sali, Diana Sar, Adrian Anghel, Raluca Aprodu şi Nicu Banea. Regizorul filmului românesc Investitorii este Iura Luncașu.

Filmul românesc Investitorii va fi introdus pe Netflix pe data de 22 decembrie 2021 și spune povestea a trei băieți, prieteni vechi, care lucrează la o fabrică de piese auto dintr-un oraș de provincie. Când fabrica este cumpărată de niște investitori străini, cei trei, alături de mulți alți angajați, sunt disponibilizați. Li se oferă salariile compensatorii pe un an, așa că decid să petreacă un weekend de neuitat în București. După o noapte incendiară, se trezesc a doua zi, mahmuri, cu gândul de a se întoarce acasă, dar greșesc drumul și ajung la marginea unei localități, dezorientați și fără combustibil. Aici sunt confundați de localnici, care, impresionați de aspectul lor îi iau drept afaceriști străini, veniți să investească în afacerea locală. Invitați de primar la negocieri, urmate de o cină în casa acestuia, băieții sunt fermecați de ospitalitatea și deschiderea oamenilor întâlniți.

Vedeți mai jos un trailer al filmului românesc Investitorii care va avea premiera în curând pe Netflix.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii