Header Ads Widget

Cutezanță (Trailer Film Netflix 2022) Brazen

Trailer la filmul dramă și mister produs de Netflix "Cutezanță" 2022 cu actorii: Alyssa Milano, Sam Page și Colleen Wheeler. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Brazen".

Pe scurt despre filmul Cutezanță: Cutezanță este un viitor film american de crime și mister regizat de Monika Mitchell și scris de Suzette Couture, Donald Martin și Edithe Swensen. Inspirat după romanul scriitoarei Nora Roberts, filmul prezintă povestea scriitoarei de romane de mister și suspans Grace Miller, care are instincte ucigașe când vine vorba de motiv și va avea nevoie de toată experiența pentru a ajuta la rezolvarea crimei surorii ei.

Filmul Brazen a fost produs de Mandalay Pictures și este programat să fie lansat pe 13 ianuarie 2022 de către Netflix. Filmul Cutezanță o are în rol principal pe actrița Alyssa Milano, alături de Sam Page, Barry W. Levy, Colleen Wheeler și Lossen Chambers în roluri secundare.

Sinopsis: Când sora ei este ucisă și se dezvăluie viața ei dublă de interpretă prin webcam, Grace ignoră avertismentele unui detectiv experimentat și se implică în caz.Distribuție Actori: Alyssa Milano, Sam Page, Barry W. Levy, Colleen Wheeler, Lossen Chambers, Malachi Weir, Matthew Finlan

Regizor: Monika Mitchell

Scenarist: Suzette Couture, Donald Martin, Edithe Swensen

Genul filmului: Crime, Dramă, Mister, Filme 2022, Filme Netflix 2022

Data de lansare: 13 Ianuarie 2022 pe Netflix

Premiera în România: 13 Ianuarie 2022 pe Netflix

Descriere film "Brazen": Proeminentă scriitoare de mistere și expertă în crime, Grace (Alyssa Milano), se grăbește înapoi la casa familiei ei din Washington, D.C., deoarece sora ei înstrăinată o cheamă. Când sora ei este ucisă și se dezvăluie viața ei dublă de interpretă prin webcam, Grace ignoră avertismentele experimentatului detectiv Ed și se implică în caz.

Scriitoarea de mistere Grace Miller are instincte ucigașe când vine vorba de motiv – și va avea nevoie de toată experiența pentru a ajuta la rezolvarea crimei surorii ei.

Citește review recenzie la filmul Cutezanță - Brazen
Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2022.

Trailer cu traducere în română la filmul netflix "Cutezanță" - 2022 - Brazen

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii