Header Ads Widget

Crăciun în California: Luminile orașului (Trailer Film Netflix 2021) A California Christmas 2: City Lights

Trailer la filmul de Crăciun produs de Netflix "Crăciun în California: Luminile orașului" 2021 cu actorii: Lauren Swickard, Josh Swickard și Amanda Detmer. Descriere și dată de lansare pentru filmul "A California Christmas: City Lights".

Pe scurt despre filmul Crăciun în California: Luminile orașului: După un an de relație și aproape gata de nuntă Callie și Joseph sunt nevoiți să părăsească ferma pentru a rezolva niște chestiuni de familie în San Francisco.



Distribuție Actori: Lauren Swickard, Josh Swickard, Amanda Detmer, David Del Rio, Ali Afshar, Laura James, Emelia Hartford, Julie Lancaster, Mellanie Hubert, Daniel Booko, Gunnar Anderson, Natalia Mann, Katelyn Epperly, Noah James

Regizor: Shaun Paul Piccinino

Scenarist: Lauren Swickard

Genul filmului: Comedie, Dramă, Romantic, Filme Netflix 2021, Filme Netflix de Crăciun

Data de lansare: 16 Decembrie 2021 pe Netflix

Premiera în România: 16 Decembrie 2021 pe Netflix

Descriere film "A California Christmas 2: City Lights": Continuarea filmului „Crăciun în California”. Îi urmează pe Callie și Joseph la un an după ce s-au îndrăgostit, acum conducând o fermă de lapte și o vinărie, dar dragostea lor este amenințată atunci când afacerile și obligațiile familiei îl cheamă pe Joseph înapoi în oraș.

Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2021.

Trailer cu traducere în română la filmul netflix "Crăciun în California 2: Luminile orașului" - 2021 - A California Christmas 2: City Lights

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii