Header Ads Widget

Arctic Void (Film 2022) Trailer și Detalii

Filmul thriller sf "Arctic Void" 2022 cu actorii Michael Weaver, Tim Griffin și Justin Huen. Trailer, Descriere și dată de lansare pentru filmul "Arctic Void".

Despre filmul Arctic Void

Arctic Void este un film thriller sf regizat de Darren Mann care împreună cu William Paul Jones și Michael Weaver s-au ocupat și de scenariul filmului. Filmul Arctic Void îi are în roluri principale pe actorii Michael Weaver, Tim Griffin, Justin Huen, Rune Temte și Sarah Alles și spune povestea unui grup de oameni care încep să dispară de pe un vas turistic din oceanul Arctic.

Filmul Arctic Void este produs de Two Doors Down și distribuit de Level 33 Entertainment, și are premiera pe 14 ianuarie 2022.

Sinopsis

Când motorul și curentul se opresc în mod misterios și aproape toată lumea dispare de pe un mic vas turistic din Arctica, frica devine stăpâna celor trei care rămân. Forțați să rămână la țărm, bărbații se deteriorează la trup și minte până când iese la iveală un adevăr întunecat care îi obligă să facă o alianță sau să piară.




Distribuție Actori
Michael Weaver, Tim Griffin, Justin Huen, Rune Temte, Sarah Alles, Laura Sophia Becker, Ingrid Liavaag, Thea Sofie Loch Næss, Thomas Gallagher, Ingrid Liavaag, Jim Johansen

Regizor
Darren Mann

Scenarist
William Paul Jones, Michael Weaver, Darren Mann

Genul filmului
Thriller, SF, Filme 2022

Data de lansare
Arctic Void este programat să fie lansat pe 14 Ianuarie 2022 în America

Premiera în România
Nu sunt detalii despre o premieră a filmului în cinematografele românești

Cunoscut și ca
Civil Twilight, Dissonance

Descrierea filmului Arctic Void

Când aproape toată lumea dispare de pe o navă turistică din oceanul Arctic, frica devine stăpâna celor trei oameni care rămân. Forțați să rămână la țărm și singuri în intemperii, bărbații se deteriorează la trup și minte, iar ceasul ticăie acum pentru supraviețuire. În cele din urmă, iese la iveală un adevăr întunecat care îi obligă să se alieze sau să piară.


Trailer la filmul "Arctic Void" - 2022


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii