Header Ads Widget

American Auto (Serial NBC 2021) trailer și detalii

Serial de comedie "American Auto" 2021, cu actorii Ana Gasteyer, Tye White și Jennifer Kenyon - Trailer oficial, descriere, dată de lansare, episoade și actorii care joacă în serialul "American Auto".

Despre serialul American Auto: American Auto este un serial sitcom de televiziune american creat de Justin Spitzer, care va avea premiera pe NBC pe 13 decembrie 2021, cu două „episoade preview”.

Premisă: Sediul unei mari companii americane de automobile din Detroit, unde un grup de directori care se zbat încearcă să redescopere identitatea companiei în mijlocul unei industrii în schimbare rapidă.



Actorii principali ai serialului American Auto:
Ana Gasteyer, Tye White, Jennifer Kenyon, Harriet Dyer, Alexandra Siegel, Alex Hyde-White, Christina Miller, Jon Barinholtz, Elizabeth Hinkler, Humphrey Ker

Regizori: Matt Sohn, Jeffrey Blitz

Creatori: Justin Spitzer

Genul filmului serial: Comedie

Număr de episoade pe sezon: 10 episoade

Data de lansare serial: 13 Decembrie 2021 pe NBC

Lansare serial în România:

Cunoscut și ca:

Producători: Kapital Entertainment, Spitzer Holding Company, Universal Television

Distribuitor: National Broadcasting Company (NBC)

Țara: SUA

Descriere serial American Auto: De la creatorul Superstore vine o nouă comedie cu acțiunea la locul de muncă care vorbește despre industria auto. Amplasat în Detroit, directorii corporativi ai Payne Motors se află la o răscruce: se adaptează la vremurile în schimbare sau sunt trimiși la depozitul de vechituri. Schimbă lucrurile noul CEO, a cărui conducere, experiență și pricepere sunt doar ușor compensate de lipsa ei completă de cunoștințe despre mașini. Din fericire, echipa ei are unele dintre cele mai bune minți din domeniu - atunci când nu se luptă sau încearcă să se depășească unul pe celălalt. De la biroul corporativ până la etajul fabricii, echipajul Payne Motors vă aduce acasă râsetele.


Trailerul filmului serial "American Auto" (2021)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii