Header Ads Widget

Zeros and Ones (Trailer Film 2021)

Trailer oficial la filmul de război "Zeros and Ones" 2021 cu actorii: Ethan Hawke, Valerio Mastandrea și Cristina Chiriac. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Zeros and Ones".

Pe scurt despre filmul Zeros and Ones: Un soldat american staționat la Roma cu Vaticanul aruncat în aer, pornește într-o călătorie de erou pentru a se descoperi și a se apăra împotriva unui inamic necunoscut care amenință întreaga lume.



Distribuție Actori: Ethan Hawke, Valerio Mastandrea, Cristina Chiriac, Babak Karimi, Phil Neilson, Dounia Sichov, Salvatore Ruocco, Anna Ferrara, Valeria Correale, Mahmut Sifa Erkaya, Korlan Rachmetova

Regizor: Abel Ferrara

Scenarist: Abel Ferrara

Genul filmului: Război, Thriller

Data de lansare: 19 Noiembrie 2021

Premiera în România:

Descriere film Zeros and Ones: Ethan Hawke (Training Day) și regizorul Abel Ferrara (Bad Lieutenant) își unesc forțele pentru acest thriller politic plin de tensiune, plasat într-o noapte mortală la Roma.

Chemat în oraș pentru a opri un iminent atentat terorist, soldatul J.J. (Hawke) caută cu disperare vești despre fratele său rebel, Justin (de asemenea Hawke), care deține cunoștințe ce ar putea dejuca atacul. Navigand pe străzile întunecate ale capitalei, J.J. aleargă spre o serie de întâlniri de rău augur, în speranța de a împiedica teroriștii să arunce Vaticanul în aer.

Trailer la filmul "Zeros and Ones" - 2021


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Trailere filme noi 2022, Seriale noi Netflix , Filme de Paște, Filme românești pe Netflix,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii