Header Ads Widget

The Power of the Dog (Trailer Film Netflix 2021) În ghearele câinilor

Trailer la filmul western romantic produs de Netflix "În ghearele câinilor" 2021 cu actorii: Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst și Jesse Plemons. Descriere și dată de lansare pentru filmul "The Power of the Dog".

Pe scurt despre filmul În ghearele câinilor

Carismaticul fermier Phil Burbank inspiră frică și venerație celor din jur. Când fratele său aduce acasă o nouă soție și fiul ei, Phil îi chinuiește până când se găsește în fața posibilității de a-i iubi

"În ghearele câinilor" este un film adecvat copiilor de peste 16 ani.



Distribuție Actori: Benedict Cumberbatch, Kirsten Dunst, Jesse Plemons, Kodi Smit-McPhee, Thomasin McKenzie, Keith Carradine, Frances Conroy, Geneviève Lemon, Kenneth Radley, Sean Keenan, George Mason

Regizor: Jane Campion

Genul filmului: Dramă, Romantic, Western

Data de lansare: 1 Decembrie 2021 pe Netflix

Premiera în România: 1 Decembrie 2021 pe Netflix

Este filmul În ghearele câinilor - The Power of the Dog pe Netflix

Da, filmul În ghearele câinilor care a câtigat globul de Aur la categoria cel mai bun film dramă, este pe Netflix și poate fi văzut AICI.

Descriere film În ghearele câinilor

Sever, cu ochi palizi, chipeș, Phil Burbank este fermecător și brutal. Toată dragostea, puterea și fragilitatea lui Phil sunt prinse în trecut și în pământ: el poate castra un vițel cu două tăieturi rapide de cuțit; înoată gol în râu, ungându-și corpul cu noroi. Este un cowboy la fel de aspru ca pielea lui. Anul este 1925. Frații Burbank sunt fermieri bogați din Montana. La restaurantul Red Mill, în drum spre piață, frații se întâlnesc cu Rose, proprietara văduvă, și cu fiul ei Peter. Phil se comportă atât de aspru încât aproape îi face pe amândoi să plângă, parcă delectându-se cu durerea lor - cu excepția fratelui său George, care o consolează pe Rose și se căsătorește cu ea.

Phil oscilează între furie și viclenie, batjocura la adresa Rosei ia o formă ciudată, iar batjocura pusă pe fiul ei se intensifică și este alimentată de aplauzele angajaților lui. Apoi Phil pare să-l ia pe băiat sub aripa lui. Este acest ultim gest o înmuiere a inimii lui Phil sau este un complot care se transformă și mai mult în amenințare?

Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2021.

Trailer cu traducere în română la filmul netflix The Power of the Dog - În ghearele câinilor 2021


Trimiteți un comentariu

0 Comentarii