Header Ads Widget

The Feast (Trailer Film 2021)

Trailer oficial la filmul horror "The Feast" 2021 cu actorii: Annes Elwy, Nia Roberts și Julian Lewis Jones. Descriere și dată de lansare pentru filmul "The Feast".

Pe scurt despre filmul The Feast: Filmat în limba galeză, filmul urmărește o tânără care servește oaspeți privilegiați la o cină într-o casă îndepărtată din Țara Galilor. Oaspeții adunați nu își dau seama că sunt pe cale să mănânce ultima lor cină.



Distribuție Actori: Annes Elwy, Nia Roberts, Julian Lewis Jones, Steffan Cennydd, Sion Alun Davies, Rhodri Meilir, Lisa Palfrey, Chris Gordon, Caroline Berry

Regizor: Lee Haven Jones

Scenarist: Roger Williams

Genul filmului: Horror

Data de lansare: 19 Noiembrie 2021

Premiera în România:

Descriere film The Feast: O familie bogată se adună la casa lor luxoasă din munții Galilor pentru o cină, găzduind un om de afaceri local și un fermier vecin pentru a negocia o afacere pentru a exploata zona rurală din jur. Când o tânără misterioasă sosește pentru a fi chelnerița familiei pentru seară, ei își găsesc convingerile și valorile provocate, în timp ce prezența ei liniștită, dar tulburătoare, începe să le dezlege viața - încet, deliberat și cu cele mai terifiante consecințe.

Trailer la filmul "The Feast" - 2021


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Trailere filme noi 2022, Seriale noi Netflix , Filme de Paște, Filme românești pe Netflix,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii