Header Ads Widget

Sweet Girl (Trailer Film Netflix 2021)

Trailer la filmul de acțiune produs de Netflix "Sweet Girl" 2021 cu actorii: Jason Momoa, Isabela Merced și Adria Arjona. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Sweet Girl".

Pe scurt despre filmul Sweet Girl: Un soț devastat jură că va face dreptate persoanelor responsabile de moartea soției sale, protejându-și în același timp singura familie pe care i-a mai rămas, fiica lui.

"Sweet Girl" este un film adecvat copiilor de peste 16 ani.



Distribuție Actori: Jason Momoa, Isabela Merced, Adria Arjona, Manuel Garcia-Rulfo, Amy Brenneman, Milena Rivero, Justin Bartha, Raza Jaffrey, Lex Scott Davis, Michael Raymond-James, Dominic Fumusa, Nelson Franklin

Regizor: Brian Andrew Mendoza

Scenarist: Gregg Hurwitz, Philip Eisner

Genul filmului: Acțiune, Dramă, Thriller

Data de lansare: 20 August 2021 pe Netflix

Premiera în România: 20 August 2021 pe Netflix

Descriere film "Sweet Girl": Familistul devotat Ray Cooper (Jason Momoa), promite dreptate împotriva companiei farmaceutice responsabilă pentru scoaterea de pe piață a unui medicament care poate salva vieți, chiar înainte ca soția sa (Adria Arjona) să moară de cancer. Dar când căutarea adevărului duce la o întâlnire mortală care îi pune pe Ray și pe fiica sa Rachel (Isabela Merced) în pericol, misiunea lui Ray se transformă într-o căutare de răzbunare pentru a proteja singura familie care i-a mai rămas.

Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2021.

Trailer cu traducere în română la filmul netflix "Sweet Girl" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii