Header Ads Widget

Nightmare Alley (Trailer Film 2021) Aleea groazei

Trailer oficial la filmul de acțiune "Nightmare Alley" 2021 cu actorii Bradley Cooper, Cate Blanchett și Willem Dafoe. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Aleea groazei".

Pe scurt despre filmul Aleea groazei: Un șarlatan ambițios, cu talent de a manipula oameni cu câteva cuvinte bine alese, se leagă de o femeie psihiatru care este și mai periculoasă decât el.



Distribuție Actori: Bradley Cooper, Cate Blanchett, Willem Dafoe, Rooney Mara, Paul Anderson, Toni Collette, Richard Jenkins, Ron Perlman, Mary Steenburgen, Tim Blake Nelson, David Strathairn, Holt McCallany, Clifton Collins Jr., Jim Beaver

Regizor: Guillermo del Toro

Scenarist: Guillermo del Toro, Kim Morgan, William Lindsay Gresham

Genul filmului: Acțiune, Crime, Dramă

Data de lansare: 17 Decembrie 2021 în SUA

Premiera în România: 25 Februarie 2022

Descriere film Nightmare Alley: Când carismaticul, dar nefericit, Stanton Carlisle (Bradley Cooper) o întâlnește de clarvăzătoarea Zeena (Toni Collette) și pe soțul ei mentalist Pete (David Strathairn) la un carnaval ambulant, el trage o carte norocoasă către succes, folosind aceste cunoștințe proaspăt dobândite pentru a excroca elita bogată a societății din New York din anii 1940. Cu virtuoasa Molly (Rooney Mara) alături de el, Stanton complotează să înșele un magnat periculos (Richard Jenkins) cu ajutorul unui psihiatru misterios (Cate Blanchett) care ar putea fi cel mai formidabil adversar al său de până acum.

Trailer la filmul "Nightmare Alley" - 2021 - Aleea groazei

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii