Header Ads Widget

Mothering Sunday (Trailer Film 2021)

Trailer oficial la filmul dramă romantică "Mothering Sunday" 2021 cu actorii Olivia Colman, Colin Firth și Josh O'Connor. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Mothering Sunday".

Pe scurt despre filmul Mothering Sunday: O menajeră care trăiește în Anglia de după Primul Război Mondial plănuiește în secret să se întâlnească cu bărbatul pe care îl iubește înainte ca acesta să plece și să se căsătorească cu o altă femeie.



Distribuție Actori: Olivia Colman, Colin Firth, Josh O'Connor, Odessa Young, Glenda Jackson, Sope Dirisu, Caroline Harker, Simon Shepherd, Alfredo Tavares, Albert Welling, Forrest Bothwell, Sarita Gabony

Regizor: Eva Husson

Scenarist: Alice Birch, Graham Swift

Genul filmului: Dramă, Romantic

Data de lansare: 9 Iulie 2021 la Festivalul de Film de la Cannes

Premiera în România:

Descriere film Mothering Sunday: Într-o zi caldă de primăvară din anul 1924, femeia de serviciu Jane Fairchild (Odessa Young) se trezește că e singură în casă de Ziua Mamei. Angajatorii ei, domnul și doamna Niven (Colin Firth și Olivia Colman), sunt plecați și ea are șansa rară de a petrece timp cu iubitul ei secret. Paul (Josh O’Connor) este băiatul de la conacul din apropiere pe care Jane îl consideră marea ei iubire. În ciuda faptului că Paul s-a logodit și se va căsători cu o altă femeie (o prietenă din copilărie și fiica prietenilor părinților săi), Jane îl iubește foarte mult. Dar evenimentele care vor urma și pe care niciunul dintre ei nu le-a putut anticipa, vor schimba viața menajerei Jane pentru totdeauna.

Trailer la filmul "Mothering Sunday" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii