Header Ads Widget

Fortress (Trailer Film 2021)

Trailer oficial la filmul de acțiune și thriller "Fortress" 2021 cu actorii Bruce Willis, Chad Michael Murray și Shannen Doherty. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Fortress".

Pe scurt despre filmul Fortress: Un grup de criminali dornici de răzbunare obligă un ofițer pensionar și fiul său să salveze situația.Distribuție Actori: Bruce Willis, Chad Michael Murray, Shannen Doherty, Jesse Metcalfe, Kelly Greyson, Ser'Darius Blain, Sean Kanan, Natalie Burn, Luis Da Silva Jr., James Cullen Bressack, Michael Sirow, Katalina Viteri, Simon Phillips, Kaleina Cordova, Leslee Emmett

Regizor: James Cullen Bressack

Scenarist: Alan Horsnail

Genul filmului: Acțiune, Thriller

Data de lansare: 17 Decembrie 2021 în SUA

Premiera în România:

Descriere film Fortress: În acest thriller cibernetic de acțiune uimitor, Bruce Willis (Pulp Fiction) îl joacă pe Robert, un agent CIA pensionat care trăiește într-o stațiune secretă din pădure. Într-o zi, fiul său merge cu mașina în tabără pentru o vizită – dar este urmat de vechiul dușman al lui Robert, Balzary (Chad Michael Murray, „One Tree Hill”). Pe măsură ce locul este asediat de echipa de atac a lui Balzary, tatăl și fiul se retrag într-un buncăr de înaltă tehnologie. Dar sunt zidurile sale de oțel și armele avansate suficient de puternice pentru a se împotrivi planurilor însetate de sânge și răzbunare ale lui Balzary?

Trailer la filmul "Fortress" - 2021

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii