Header Ads Widget

Demolarea (Trailer Film 2021) Castle Falls

Trailer oficial la filmul de acțiune "Demolarea" 2021 cu actorii Scott Adkins, Dolph Lundgren și Dave Halls. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Castle Falls".

Pe scurt despre filmul Demolarea / Castle Falls: Bandele rivale caută milioane de dolari ascunse într-un condominiu de lux care este programat să fie demolat, dar mai întâi trebuie să se ocupe de omul de serviciu care a găsit deja prada.



Distribuție Actori: Scott Adkins, Dolph Lundgren, Dave Halls, Jim E. Chandler, Kim DeLonghi, Luke Hawx, Kevin Wayne, Billy Culbertson, Scott Hunter, Leslie Sides, Melanie Jeffcoat

Regizor: Dolph Lundgren

Scenarist: Andrew Knauer

Genul filmului: Acțiune, Dramă, Thriller

Data de lansare: 3 Decembrie 2021 în SUA

Premiera în România:

Descriere film Demolarea / Castle Falls: După decenii de neglijare, Spitalul Castle Heights, acest simbol al trecutului segregat al orașului, este plin de dinamită și este gata să fie demolat. Nimeni nu știe că un lider de bande, acum în închisoare, a ascuns cele 3 milioane de dolari în numerar pe care i-a furat de la rivalii săi în interiorul clădirii abandonate. Acum, trei grupări disperate vor banii - un fost luptătorv(Adkins) care găsește banii în timp ce lucra ca parte a echipajului de demolare, un gardian al închisorii (Lundgren) dispus să facă orice pentru a plăti pentru tratamentul de cancer al fiicei sale și o bandă de infractori care pretinde a fi proprietara de drept a banilor. Taxele de demolare sunt stabilite, toată lumea eliberează și Castelul va cădea în 90 de minute. Ceasul ticăie. Cine va găsi banii și: vor ieși în viață de acolo?

Trailer la filmul "Castle Falls" - 2021 Demolarea

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii