Header Ads Widget

Wolf (Trailer Film 2021)

Trailer oficial la filmul dramă și thriller "Wolf" 2021 cu actorii: George MacKay, Lily-Rose Depp și Paddy Considine. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Wolf".

Pe scurt despre filmul Wolf: Jacob, un bărbat care crede că este un lup prins într-un corp uman, este trimis la o clinică de către familia sa, unde este forțat să se supună unor forme din ce în ce mai extreme de terapii „curative” de către „Directorul de la Zoo”. Singura mângâiere a lui Jacob este „pisica sălbatică enigmatică” cu care cutreieră spitalul în toiul nopții. Cei doi formează o prietenie improbabilă care se dezvoltă în infatuare.



Distribuție Actori: George MacKay, Lily-Rose Depp, Paddy Considine, Eileen Walsh, Terry Notary, Martin McCann, Fionn O'Shea, Lola Petticrew, Senan Jennings, Helen Behan, Amy Macken, Karise Yansen

Regizor: Nathalie Biancheri

Scenarist: Nathalie Biancheri

Genul filmului: Dramă, Mister, Thriller

Data de lansare: 3 Decembrie 2021

Premiera în România:

Descriere film Wolf: Crezând că este un lup prins într-un corp uman, Jacob (George MacKay) mănâncă, doarme și trăiește ca un lup – spre șocul familiei sale. Când este trimis la o clinică, Jacob și colegii săi care se cred animale sunt forțați să se supună unor forme din ce în ce mai extreme de terapii „curative”. Cu toate acestea, odată ce o întâlnește pe misterioasa pisică sălbatică (Lily-Rose Depp) și pe măsură ce prietenia lor se transformă într-o pasiune incontestabilă, Jacob se confruntă cu o provocare: va renunța la ceea ce este cu adevărat pentru dragoste.

Trailer la filmul "Wolf" - 2021


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Filme noi Netflix 2021, Seriale noi Netflix , Filme românești pe Netflix,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii