Header Ads Widget

There's Someone Inside Your House (Trailer Film Netflix 2021) E cineva la tine acasă

Trailer la filmul horror thriller produs de Netflix "There's Someone Inside Your House" 2021 cu actorii: Sydney Park, Théodore Pellerin și Asjha Cooper. Descriere și dată de lansare pentru filmul "E cineva la tine acasă".



Filmul spune povestea tinerei Makani și a prietenilor săi de la liceul Osborne, care încearcă să identifice și să oprească un ucigaș care atacă elevii și le divulgă secretele adânc ascunse.

There's Someone Inside Your House - E cineva la tine acasă este un film cu violență și limbaj vulgar și este adecvat pentru minorii cu vârsta peste 16 ani.

Distribuție Actori: Sydney Park, Théodore Pellerin, Asjha Cooper, Dale Whibley, Jesse LaTourette, Burkely Duffield, Diego Josef, Zane Clifford, BJ Harrison, Emilija Baranac, Jade Falcon, William Edward, Anthony Timpano

Regizor: Patrick Brice

Genul filmului: Horror, Thriller

Data de lansare: 6 Octombrie 2021 pe Netflix

Premiera în România: 6 Octombrie 2021 pe Netflix

Descriere film There's Someone Inside Your House: Clasa de la liceul Osborne High este vizată de un atacator mascat, care intenționează să dezvăluie cel mai întunecat secret al fiecărei victime, și numai un grup de elevi inadaptați pot opri crimele.

De la producătorii serialului Stranger Things și ai francizei de filme Trăind printre demoni. O elevă aflată în ultimul an de liceu (Sydney Park) și restul colegilor din noua ei clasă devin țintele unui ucigaș mascat, obsedat să expună cele mai întunecate secrete ale adolescenților pe care îi vânează. Bazat pe bestsellerul New York Times semnat de Stephanie Perkins. În regia lui Patrick Brice.

Vezi lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2021.

Trailer cu traducere la filmul netflix "There's Someone Inside Your House" - 2021 - E cineva la tine acasă

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii