Header Ads Widget

The Unforgivable (Trailer Film Netflix 2021) De neiertat

Trailer la filmul dramă produs de Netflix "The Unforgivable" 2021 cu actorii: Sandra Bullock, Jon Bernthal și Vincent D'Onofrio. Descriere și dată de lansare pentru filmul "De neiertat".

Pe scurt despre filmul The Unforgivable - De neiertat: O femeie este eliberată din închisoare după ce a executat o pedeapsă pentru o crimă violentă și reintră într-o societate care refuză să-i ierte trecutul.

"De neiertat" este un film adecvat pentru minorii cu vârsta peste 16 ani.


Distribuție Actori: Sandra Bullock, Jon Bernthal, Vincent D'Onofrio, Viola Davis, Richard Thomas, Aisling Franciosi, W. Earl Brown, Jessica McLeod, Tom Guiry, Linda Emond

Regizor: Nora Fingscheidt

Genul filmului: Dramă

Data de lansare: 10 Decembrie 2021 pe Netflix

Premiera în România: 10 Decembrie 2021 pe Netflix

Descriere film "The Unforgivable": Eliberată din închisoare după o condamnare în urma unei crime violente, Ruth Slater (Sandra Bullock) revine într-o societate care refuză să-i ierte trecutul. Confruntându-se cu judecata aspră a celor din locul pe care îl considera „acasă”, singura ei speranță pentru a se reabilita este să-și găsească sora mai tânără, de care acum este înstrăinată și pe care a fost nevoită să o lase în urmă.

Vezi și lista cu toate filmele care vor apare pe Netflix în 2021.

Trailer cu traducere la filmul netflix "The Unforgivable" - 2021 - De neiertat


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Filme noi Netflix 2021, Seriale noi Netflix , Filme românești pe Netflix,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii