Header Ads Widget

Apex (Trailer Film 2021)

Trailer oficial la filmul de acțiune și thriller "Apex" 2021 cu actorii: Bruce Willis, Neal McDonough și Lochlyn Munro. Descriere și dată de lansare pentru filmul "Apex".

Pe scurt despre filmul Apex: Cinci vânători de elită plătesc pentru a vâna un om pe o insulă pustie, dar devin ei înșiși pradă.



Distribuție Actori:
Bruce Willis, Neal McDonough, Lochlyn Munro, Alexia Fast, Megan Peta Hill, Trevor Gretzky, Corey Large, Eric Buarque, Nels Lennarson, Joe Munroe, Adam Huel Potter, Francis Cronin

Regizor: Edward Drake

Scenarist: Edward Drake, Corey Large

Genul filmului: Acțiune, Thriller

Data de lansare: 12 Noiembrie 2021

Premiera în România: 12 Noiembrie 2021

Descriere film Apex: Regizat de "Edward Drake" (Cosmic Sin, Breach) și co-scris de "Corey Large", filmul Apex îl are în distribuție pe "Neal McDonough" (Yellowstone, Resident Evil: Welcome to Raccoon City) alături de celebrul "Bruce Willis". Actorii "Lochlyn Munro" (Riverdale), "Megan Peta Hill" ( Open Water 3) și "Trevor Gretzky" (Spiral), de asemenea, vor juca în film. Apex a fost produs de "Large" și "Sean Patrick O'Reilly", iar "Matthew Halderman" și "Luke Taylor" sunt producători executivi.

„Executând o condamnare pe viață pentru o crimă pe care nu a comis-o, fostului polițist James Malone (Willis) i se oferă o șansă la libertate dacă poate supraviețui unui joc mortal numit Apex”. „Șase vânători plătesc pentru plăcerea de a vâna un alt om pe o insulă îndepărtată, dar odată cu sosirea lui Malone, tot iadul se dezlănțuie. Punând capcane și jucând jocuri psihologise, Malone încearcă să întoarcă șansele și să lupte pentru viața și viitorul său. ”

„Acest film aduce o nouă întorsătură definiției vânătorul împotriva prăzii”, a spus Mark Ward, directorul achizițiilor de la RLJE Films. „Bruce Willis și Neal McDonough luptă de la egal la egal cu o intensitate incredibilă. Suntem încântați să aducem acest thriller de acțiune non-stop publicului în această toamnă” a continuat Mark Ward.

Trailer la filmul "Apex" - 2021


Filme noiLista actori, Recenzii filme si seriale, Filme cu Zombi, Top 100 serialeTop seriale de acțiune, Filme cu James Bond, Filme noi Netflix 2021,

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii