Header Ads Widget

Filmul The Hustle - Ticăloasele (2019) pe Netflix din 30 septembrie 2021

Filmul The Hustle sau Ticăloasele, cum este titlul în română, este de azi pe platforma Netflix. Ticăloasele este un film de comedie american produs de Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) și lansat în anul 2019. Filmul este regizat de Chris Addison și scris de Stanley Shapiro, Paul Henning, Dale Launer și Jac Schaeffer și este o reinterpretare a filmului Dirty Rotten Scoundrels din 1988.



The Hustle - Ticăloasele le are în rolurile principale pe Anne Hathaway și Rebel Wilson și spune povestea unei infractoare de mici dimensiuni pe nume Penny care agață bărbați și îi face să-i dea bani și a unei infractoare sofisticată pe nume Josephine care îi agață pe cei mai bogați bărbați, pentru bani desigur. După o primă întâlnire cu năbădăi, cele două fac echipă pentru a scoate cât mai mulți bani de la bărbați, dar Josephine nu este dispusă prea ușor să împartă prada cu nepriceputa Penny.

Filmul a intrat de azi pe Netflix și îi mai are în rolurile principale, în afară de Anne Hathaway și Rebel Wilson, pe Dean Norris, Alex Sharp, Tim Blake Nelson, Nicholas Woodeson, Timothy Simons, Ingrid Oliver.

Vedeți și trailerul filmului The Hustle - Ticăloasele (2019) pe care îl puteți vedea pe platforma Netflix din 30 septembrie 2021.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii