Header Ads Widget

Trailerul filmului ‘Good Boys’ - îi este interzis actorului principal

Universal Pictures a lansat primul trailer pentru filmul "Good Boys", un trailer neadecvat copiilor care sunt de aceiași vârstă cu copii distribuție - un fapt spus în mod clar dar amuzant într-un intro pentru trailer, în care producătorul Seth Rogen explică copiilor actori care joacă în filmul "Good Boys", că nu au voie să urmărească aceast trailer, deși joacă în film. Comedia evaluată în America ca R-rated, urmărește povestea a 3 prieteni de 12 ani, Max (Jacob Tremblay), Thor (Brady Noon) și Lucas (Keith L. Williams), care distrug accidental drona care îi aparține tatălui lui Max (Will Forte) și trec printr-un un șir de greșeli încercând s-o înlocuiască înainte ca acesta să ajungă acasă.






Acest trailer este foarte amuzant, și ne arată un film care face în mod evident comparații cu Super-răi / Superbad, un film care a fost scris de Seth Rogen și Evan Goldberg bazându-se pe experiențele lor din liceu. În schimb filmul Good Boys - care a fost scris de către autorii serialului The Office, Lee Eisenberg și Gene Stupnitsky (acesta din urmă fiind și regizorul filmului Good Boys) - a fost inspirat din ideea de a fi un tânăr în culmea adolescenței. Tânăra distribuție din acest film pare a fi una minunată și aștept cu nerăbdare să văd acest film într-un cinematograf aglomerat.

Vedeți mai jos trailerul red band pentru filmul "Good Boys". Filmul intră în cinematografe pe data de 16 august 2019.






Iată sinopsisul oficil al filmului "Good Boys"
Cat de nasoală poate deveni o zi? Mintea creativă din spatele filmelor Superbad, Pineapple Express și Sausage Party intră în clasa a șasea ca să ne aducă comedia scandaloasă, "Good Boys".

După ce a fost invitat la prima lui petrecere cu pupături, Max, un băiat în vârstă de 12 ani, intră în panică, pentru că nu știe să sărute. Dorindu-si niște indicii despre cum se face, Max si cei mai buni prieteni ai săi, Thor si Lucas, hotărăsc să folosească drona tatalui lui Max - care i-a interzis lui Max s-o atinga - pentru a spiona un cuplu de adolescenti care se sărutau în casa de alături.

Dar tocmai când lucrurile se încingeau, drona este distrusă. Disperați s-o înlocuiască până când tatăl lui Max ajunge acasă, băieții chiulesc de la școală și pornesc într-o odisee a deciziilor greșite, care implică niște droguri furate accidental, paintball și fuga de polițiști și fete adolescente terifiante.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii