Header Ads Widget

Primul Trailer al Filmului "Someone Great" ne arată o altfel de comedie romantică

Netflix a lansat primul trailer pentru filmul comedie "Someone Great" și arată absolut încântător. Filmul are cu siguranță înclinație spre o comedie romantică, dar cu o întorsătură unică, care pune accentul în mod direct pe atrița principală și pe prietenia dintre ea și o alte femei.


Gina Rodriguez joacă rolul unei jurnaliste în devenire din lumea muzicii, care trăiește în New York City, și căreia i se ivește oportunitatea unui job de vis în San Francisco. Decât să aibă o relație la distanță, iubitul ei cu care stătea de nouă ani (Lakeith Stanfield), decide să se despartă, așa că ea împreună cu cele mai bune prietene ale ei - interpretate de Brittany Snow și DeWanda Wise - trăiesc o ultimă aventură extraordinară în orașul New York.

Acest film pare să fie unul care se învârte între o comedie romantică tradițională și o comedie clasică, care ne arată cum este lumea în anul 2019. Există o relație romantică la mijloc, care spre deosebire de linia clasică în care femeia caută un iubit de înlocuit sau o încearcă să-l facă gelos, filmul se concentrează asupra prieteniei sale cu cele mai bune prietene ale ei. Nu am idee cât de apropiat de o comedie romantică va fi produsul finit, dar ca un fan al comediilor romantice, trebuie să spun că acest trailer m-a făcut foarte dornic să văd acest film.

Vedeți mai jos trailerul filmului "Someone Great". Scris și regizat de Jennifer Kaytin Robinson, filmul va fi lansat pe Netflix în data 19 aprilie 2019.


Iată și intriga oficială a filmului "Someone Great"
Tânăra jurnalistă Jenny (Gina Rodriguez) care scrie despre muzică, tocmai a aterizat pentru a-și lua în primire jobul de vis la o revistă celebră și este pe cale să se mute în San Francisco. Decât să aibă o relație la distanță, prietenul ei de noua ani (Lakeith Stanfield) decide să renunțe. Pentru a-și vindeca inima zdrobită, Jenny își adună cele mai bune două prietene, Erin (DeWanda Wise) și Blair (Brittany Snow), pentru o ultimă aventură scandaloasă în New York. Realizat de scriitoarea / regizoare Jennifer Kaytin Robinson (creatoarea serialului MTV, Sweet / Vicious), SOMEONE GREAT este o poveste hilară și sinceră despre prietenie, dragoste și ce înseamnă să renunți la anii 20 și să intri în viața de adult.

Pe actrița Gina Rodriguez o puteți vedea și în serialul Jane the Virgin unde joacă rolul principal.Un review la serialul Jane the Virgin îl puteți citi accesând link-ul.

Regizor: Jennifer Kaytin Robinson
Actori: Brittany Snow, Rosario Dawson, Gina Rodriguez, LaKeith Stanfield, Faith Logan, DeWanda Wise, Peter Vack, Thomas Kopache, Michelle Buteau, Rebecca Naomi Jones, Alex Moffat, Joe LoCicero, Megan Haley, Ben Sidell, Jaboukie Young-White, RuPaul, Kenneth De Abrew, Questlove, Jessie Reyez
Genul filmului: Comedie, Romantic
Data de lansare: 19 aprilie 2019

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii