Header Ads Widget

Review la serialul Jane the Virgin

La vârsta de 13 ani, Jane trăia împreună cu mama ei puțin cam ușuratică și cu cu bunica ei puțin prea catolică. La această vârstă, Jane este sfătuită de bunică să rămână virgină până în noaptea nunții, iar acest lucru rămâne în conștiința ei pană în zilele noastre. Ajunsă la vârsta de 26 de ani, Jane are un iubit polițist cu care nu s-a culcat încă, dar vrea să se căsătorească cu el.



În scenă intră Rafael, un tânăr bogat care conduce hotelul la care Jane lucra. Fost bolnav de cancer, Rafael si-a congelat sperma în speranța că va mai putea avea copii vreodată. El se găsește într-o căsătorie pe sfârșite, iar soția pentru a rămâne aproape de banii lui, o sună pe doctoriță să scoată sperma și s-o insemineze fară ca Rafael să știe.

In același timp, în spital se afla și Jane, pentru un control ginecologic. Doctorița distrată din cauza relației cu soția sa, o inseminează din greșeală pe Jane cu sperma lui Rafael. Peste cateva săptămâni, Jane leșină și se duce cu mama ei la spital, unde află că este însărcinată.

Nu vă speriați pentru că nu este un spoiler ce am scris mai sus, toate aceste lucruri petrecându-se în primele 20 de minute ale primului sezon al serialului Jane the Virgin.

Toate lucrurile pe care le-am scris mai sus, sunt în mare parte prezentate prin intermediul unui narator care întră mereu în scenă, făcând legătura cu destul umor, între diversele fire ale poveștii. Ne povestește mereu despre căte un personaj, inclusiv despre stările personajului principal Jane, pe care ne face s-o îndrăgim destul de repede.

Jane isi joaca rolul cu umor si alaturi de mama (mereu în căutare de bărbați și a faimei de cântăreață) si de bunica ei (care nu contenește din a-i controla virginitatea) sunt sarea și piperul acestui serial.

Jane the Virgin este un serial de comedie, bunicel, cu episoade de până în 45 de minute, care are povestea întortocheată ca a unei telenovele mexicane moderne, dar care este spusă cu un umor de calitate. Cele 4 sezoane de până acum, au fiecare aproximativ câte 20 episoade, asa că dacă reușiti s-o îndrăgiți pe Jane și povestea ei neobișnuită, aveți în față mult timp de petrecut împreună.

Jane este jucată de actrița Gina Rodriguez, care își joacă rolul foarte bine, având umor în spunerea replicilor, fiind ajutată și de un scenariu, care spun eu, este la un nivel decent.

Una peste alta, recomand serialul Jane the Virgin, dacă sunteți sătui de cele de acțiune și SF, și vreți ceva ușor la care să zambiți mereu și de multe ori, să râdeți cu poftă.

Toate cele 4 sezoane ale serialului Jane the Virgin pot fi vizionate în întregime pe Netflix.

Actori: Gina Rodriguez, Andrea Navedo, Justin Baldoni, Yael Grobglas, Ivonne Coll, Jaime Camil, Anthony Mendez

Sezonul 1 - 22 de episoade
Sezonul 2 - 22 de episoade
Sezonul 3 - 20 de episoade
Sezonul 4 - 17 de episoade
Sezonul 5 - va fi lansat pe 27 Martie 2019 si se pare că va avea 19 episoade.

Trailerul serialului "Jane the Virgin" - 2014

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii