Header Ads Widget

A Snow White Christmas (Film 2018)

Trailer oficial film comedie "A Snow White Christmas" 2018 cu actorii: Michelle Randolph, Carolyn Hennesy, Liam McNeill. Descriere si data de lansare pentru filmul "Alba ca Zăpada - o poveste de Crăciun".

A Snow White Christmas este un film de vazut impreuna cu toata familia in perioada sarbatorii de Craciun si este realizat in linii mari dupa povestea Fratilor Grimm, Albă ca Zăpada și cei șapte pitici.

Actori: Michelle Randolph, Carolyn Hennesy, Liam McNeill, Rich Barnes, Colt Prattes, Lisa Lynch

Regizor: Kristin Fairweather
Genul filmului: Comedie, Drama, Familie
Data de lansare: 8 Decembrie 2018

Descriere film A Snow White Christmas: Când Blanca Snow se confruntă cu posibilitatea de a petrece Crăciunul cu mama ei vitregă, Victoria, încearcă să îndeplinească dorința tatălui său, și să creeze noi amintiri ca familie. Cu toate acestea, Victoria planuieste s-o indeparteze pe Blanca de moștenirea de la tatăl ei și să păstreze banii și casa pentru ea.

Ea planuieste sa renoveze casa prin angajarea unui designer talentat, Lucas Prince, dar cand acesta se indragosteste de Blanca, Victoria este geloasa si indignata. Cu ajutorul asistentului ei, Zane, Victoria a hipnotizat-o pe Blanca, pentru ca aceasta să uite pe toată lumea și să uite despre dorința tatălui ei.

Atunci când Blanca se trezește într-o cabană ciudată din afara orașului cu amnezie severă, primește ajutorul a șapte prieteni ciudați. Acestia incearca s-o ajute să-și aduca aminte de trecutul ei. În timp ce încearcă să-și recapete memoria, ea devine obiect de afecțiune atât pentru pictorul Hunter, cât și pentru Lucas Prince. Dar in cine poate să aibă încredere? Și oare își va aminti trecutul și o va opri pe Victoria să fure tot ce a construit tatăl ei?






Trailerul filmului "A Snow White Christmas" - 2018





Trimiteți un comentariu

0 Comentarii