Header Ads Widget

Tomb Raider (Film acțiune 2018) Tomb Raider Începutul

Film de actiune si trailer oficial "Tomb Raider" 2018 cu Alicia Vikander. Regizor: Dave Green. Actorii principali in filmul "Tomb Raider Începutul" sunt: Hannah John-Kamen, Walton Goggins, Kristin Scott Thomas. Descriere, data de lansare, regizori si actorii din film.



Actori: Alicia Vikander, Hannah John-Kamen, Walton Goggins, Kristin Scott Thomas, Dominic West, Nick Frost, Daniel Wu, Emily Carey, Helena Holmes

Regizor: Ryan Coogler
Scenaristi: Geneva Robertson-Dworet, Alastair Siddons
Genul filmului: Acţiune, Aventura

Data de lansare:
In America - 16 martie 2018
In Romania - 16 martie 2018

Tip Ecran: 3D
AKA:
Producator: Warner Bros.
Ţara: USA

Descriere film Tomb Raider: Lara Croft este fiica neînfricată si independentă a unui aventurier excentric care a dispărut când ea era adolescentă. Acum, o tânără de 21 de ani, fără niciun scop real in viață, Lara Croft navighează pe străzile haotice ale Londrei de Est, ca un curier pe bicicletă, abia făcând bani de chirie și luând cursuri de colegiu, dar rareori reușind să să ajungă la clasă.

Hotărâtă să-și creeze propriul drum, ea refuză să ia preia imperiul tatălui ei, la fel de ferm, încât respinge si ideea că acesta a dispărut cu adevărat. Sfătuită să se confrunte cu faptele și să meargă mai departe, după șapte ani fără el, nici macar Lara nu poate înțelege ce o determină să incerce să rezolve puzzle-ul morții misterioase a tatălui ei.

Împotriva dorințelor sale finale ale tatălui, ea lasă tot ceea ce știe în urmă, în căutarea ultimei destinatii cunoscute a tatălui ei: un mormânt legendar pe o insulă mitică, care ar putea fi undeva în largul coastei Japoniei. Dar misiunea ei nu va fi una ușoară; doar ajungerea pe insulă va fi extrem de grea.

Trailerul filmului "Tomb Raider" - 2018 - Tomb Raider Începutul

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii