Header Ads Widget

Pasagerii (Film sf romantic 2016) Passengers Trailer și detalii

Film romantic și sf "Pasagerii" 2016 cu actorii Jennifer Lawrence, Chris Pratt și Michael Sheen. Trailer subtitrat în limba română, Descriere, sinopsis, listă actori și dată de lansare pentru filmul "Passengers".


Despre filmul Pasagerii

Pasagerii / Passengers este un film american de dragoste științifico-fantastic din 2016, regizat de Morten Tyldum, scris de Jon Spaihts și cu Jennifer Lawrence și Chris Pratt în rolurile principale. Distribuția secundară îi are pe Michael Sheen, Laurence Fishburne și Andy García. Filmul urmărește doi pasageri pe o imensă navă spațială interstelară care transportă mii de oameni într-o colonie la 60 de ani lumină de Pământ, când cei doi sunt treziți cu 90 de ani mai devreme din hibernarea lor indusă.

Filmul dramă romantică sf Pasagerii / Passengers a avut premiera la Regency Village Theatre din Los Angeles pe 14 decembrie 2016 și a fost lansat în cinematografe în Statele Unite de Columbia Pictures pe 21 decembrie 2016. A primit recenzii mixte, cu laude pentru interpretarea lui Jennifer Lawrence și Chris Pratt, partitura muzicală a lui Newman, și stilul său vizual și valorile de producție, dar a fost criticat pentru intriga și personajele sale. A încasat 304 de milioane de dolari în întreaga lume și a fost nominalizat la cea de-a 89-a ediție a Premiilor Oscar pentru Cea mai bună coloană sonoră originală și cel mai bun design de producție.



Descrierea sinopsis a filmului Pasagerii / Passengers

Într-o călătorie de rutină prin spațiu către o nouă casă, doi pasageri, care dorm în animație suspendată, sunt treziți cu 90 de ani prea devreme când nava lor funcționează defectuos. În timp ce Jim și Aurora se confruntă să-și trăiască restul vieții la bord, cu fiecare lux pe care și l-ar putea cere vreodată, încep să se îndrăgostească unul de celălalt, neputând să-și nege atracția intensă până când descoperă că nava este în pericol grav. Cu viețile a 5.000 de pasageri adormiți în joc, doar Jim și Aurora îi pot salva pe toți.

Regia
Morten Tyldum

Actori în distribuție
Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Michael Sheen, Laurence Fishburne, Andy Garcia, Vince Foster, Kara Flowers, Conor Brophy, Julee Cerda, Aurora Perrineau, Lauren Farmer, Emerald Mayne, Kristin Brock, Tom Ferrari, Quansae Rutledge, Desmond Reid, Emma Clarke, Chris Edgerly, Fred Melamed, Matt Corboy, Zeus Mendoza, Alpha Takahashi, Matthew Wolf, Jean-Michel Richaud, Jon Spaihts

Genul filmului
Dramă, Romantic, SF

Dată de lansare:
14 decembrie 2016

Cunoscut și ca
Passengers - titlul original, Pasagerii - titlul în România

Trailer subtitrat la filmul Pasagerii / Passengers (2016)


Trailerul subtitrat în limba română la filmul sf romantic Pasagerii (2016) cu actorii Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Michael Sheen, Laurence Fishburne, Andy Garcia, Vince Foster, Kara Flowers și Conor Brophy și regizat de Morten Tyldum.



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii