Header Ads Widget

The Conjuring 2 (Film horror 2016) Trăind printre demoni 2

Film horror "The Conjuring 2" 2016 cu Vera Farmiga si Patrick Wilson - Trailer oficial pentru filmul "The Conjuring 2". Descriere, data de lansare, regizori si actorii din film. Actorii principali in filmul "The Conjuring 2" sunt: Vera Farmiga, Franka Potente si Patrick Wilson.

Despre filmul Trăind printre demoni 2

Trăind printre demoni 2 / The Conjuring 2 (cunoscut în Regatul Unit ca The Conjuring 2: The Enfield Case) este un film american de groază supranatural din 2016, regizat de James Wan. Scenariul este de Chad Hayes, Carey W. Hayes, Wan și David Leslie Johnson. Este continuarea filmului Trăind printre demoni / The Conjuring din 2013, a doua ediție din seria The Conjuring și a treia parte din franciza The Conjuring Universe. Patrick Wilson și Vera Farmiga își reiau rolul de investigatori paranormali și autorii Ed și Lorraine Warren din primul film. Filmul îi urmărește pe familia Warren în timp ce călătoresc în Anglia pentru a ajuta familia Hodgson, care se confruntă cu activitatea poltergeist la casa lor de consiliu din Enfield în 1977, care mai târziu a devenit cunoscută drept poltergeist Enfield.

Filmul horror Trăind printre demoni 2 / The Conjuring 2 a avut premiera mondială la TCL Chinese Theatre pe 7 iunie 2016 și a fost lansat în cinematografe în Statele Unite pe 10 iunie 2016, de Warner Bros. Pictures și New Line Cinema. Filmul a primit recenzii în general pozitive de la critici și a încasat peste 320 de milioane de dolari în întreaga lume. Un prequel spin-off, Călugărița: Misterul de la mănăstire / The Nun, a fost lansat în septembrie 2018, iar o continuare, Trăind printre demoni: E mâna diavolului / The Conjuring: The Devil Made Me Do It, a fost lansată în iunie 2021. În 2023 a fost lansat și filmul Călugărița 2 / The Nun II.



Actori: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Franka Potente, Frances O'Connor, Robin Atkin Downes, Maria Doyle Kennedy, Simon McBurney, Javier Botet, Sterling Jerins, Madison Wolfe, Shannon Kook, Steve Coulter

Regizor: James Wan

Scenaristi: Carey Hayes

Genul filmului: Horror

Data de lansare:
In America - 10 Iunie 2016
In Romania - 17 Iunie 2016

Tip Ecran: normal

AKA: The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist
El conjuro 2

Producator: Evergreen Media Group, Dune Entertainment, New Line Cinema

Ţara: USA

Descrierea filmului Trăind printre demoni 2:

Renumiţii specialişti în paranormal, Ed şi Lorraine Warren, au un nou caz. Cei doi soți călătoresc în nordul Londrei pentru a investiga ceea ce se întâmplă într-o casă năpădită de spirite malefice în care o mamă își crește singură cei patru copii.

Trailer la filmul Trăind printre demoni 2 (2016) The Conjuring 2



Trimiteți un comentariu

0 Comentarii