Header Ads Widget

Las Fierbinti sezonul 9 incepe pe 25 februarie 2016 la ProTV

Asta seara - joi 25 februarie 2016 - la ProTV incepe sezonul 9 din serialul Las Fierbinti. Primul episod programat deseara de la ora 20:30 il va avea in prim plan pe Primarul Vasile care va incerca sa stimuleze rata natalitatii din sat oferind premii in euro satenilor care vor face cat mai multi copii.

Mai multe detalii despre serial


Las Fierbinti revine in casele telespectatorilor cu un nou sezon incendiar! In fiecare joi seara, de la 20:30, comedia autentic romaneasca este servita in portii copioase de umor senzational!

In primul episod, Primarul Vasile se hotaraste sa ofere recompense consatenilor care vor creste rata natalitatii in linistita urbe. Astfel, cel care va avea tripleti are sansa de a primi pana la 3000 de euro! Robi este interesat de oferta, numai ca are o mica problema: timiditatea il face sa se piarda in momentul in care e pe cale sa cucereasca o femeie. Evident, rezolvari exista, astfel incat Vasile il va inscrie automat intr-un program intensiv de cucerit. In acelasi episod, Firicel fuge in „jungla” de la marginea localitatii, inspirat de emisiunile de la televizor care te invata cum sa supravietuiesti in salbaticie.

Telespectatorii vor putea vedea joi, de la 20:30, cine va reusi sa revendice recompensele puse la bataie de Vasile si cine-l va convinge pe Firicel sa renunte la haiducie, in primul episod al sezonului 9 Las Fierbinti!

Las Fierbinti, cel mai apreciat serial romanesc al ultimilor 10 ani continua sa scrie istorie! Singurul serial cu 100% leadership in fiecare dintre cele 8 sezoane difuzate pana acum, revine din 25 februarie!









Clip Las Fierbinti

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii