Header Ads Widget

Youth (Film 2015) - Tinereţe

Film 2015 "Youth" - Trailer oficial, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul "Tinereţe". Actorii principali in filmul "Youth" sunt: Rachel Weisz si Harvey Keitel.



Actori: Rachel Weisz, Paul Dano, Michael Caine, Harvey Keitel, Mădălina Ghenea, Jane Fonda, Luna Zimic Mijovic, Emilia Jones, Loredana Cannata, Paloma Faith, Alex Macqueen, Ian Attard, Adam Jackson-Smith, Roly Serrano, Mark Kozelek, Nate Dern, Mark Gessner, Tom Lipinski, Chloe Pirrie, Wolfgang Michael, Helmut Förnbacher, Ed Stoppard, Alexander Seibt, Poppy Corby-Tuech, Anabel Kutay

Regizor: Paolo Sorrentino

Scenaristi: Paolo Sorrentino

Genul filmului: Dramă

Data de lansare:
In America - 4 Decembrie 2015
In Romania - 22 Ianuarie 2016

Tip Ecran: normal

AKA: La giovinezza

Producator: Indigo Film

Wallpaper Madalina Ghenea


Descriere film: Doi bătrâni prieteni - un dirijor şi compozitor, pe de o parte, şi un regizor, pe de altă parte -, se gândesc la cât timp le-a mai rămas de trăit, în timp ce îşi petrec vacanţa în Munţii Alpi. Filmul urmăreşte eforturile celor doi de a se întoarce la cariera lor, precum şi relaţiile pe care le au cu copiii lor, dar şi modul în care aceştia interacţionează cu ceilalţi oaspeţi ai hotelului la care sunt cazaţi.

În film o puteți vedea și pe actrița română Madalina Diana Ghenea în rol de Miss Universe. Vedeți wallpaperul de mai sus.

Filmul ruleaza incepand de astazi in toate cinematografele din tara.

Trailerul filmului Youth - 2015 - Tinereţe

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii