Header Ads Widget

The Martian (Film 3D 2015) - Marţianul

Film 2015 "The Martian 3D" - Trailer oficial, descriere, data de lansare, regizori și actorii care joaca în filmul "Marţianul". Actorii principali în filmul "The Martian" sunt: Matt Damon și Jessica Chastain.

Film nominalizat la 7 premii Oscar printre care: "Cel mai bun film" si "Cel mai bun actor in rol principal" cu actorul Matt Damon.

Pe scurt despre filmul Marțianul: Un astronaut rămâne blocat pe Marte după ce echipa sa presupune că este mort și trebuie să se bazeze pe ingeniozitatea lui pentru a găsi o modalitate de a semnala Pământului că este în viață și că poate supraviețui până la o potențială salvare.



Actori: Matt Damon, Kristen Wiig, Kate Mara, Jessica Chastain, Jeff Daniels, Michael Pena, Sean Bean, Sebastian Stan, Aksel Hennie, Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong, Mackenzie Davis, Donald Glover, Shu Chen, Aksel Hennie, Nick Mohammed, Eddy Ko, Enzo Cilenti, Jonathan Aris, Brian Caspe, Matt Devere, Mike Kelly, Szonja Oroszlán, Mark O'Neal, Frederik Pleitgen, Nikolett Barabas

Regizor: Ridley Scott

Scenaristi: Andy Weir, Drew Goddard

Genul filmului: Acţiune, Aventuri, SF

Data de lansare:
In America - 2 Octombrie 2015
In Romania - 2 Octombrie 2015

Tip Ecran: 3D

AKA: The Martian 3D

Producator: Twentieth Century Fox Film Corporation, TSG Entertainment, Scott Free Productions See

Descriere film: În timpul unei misiuni umane pe planeta Marte, astronautul Mark Watney trece printr-o furtună puternică, e lăsat în urmă de echipă şi e considerat mort. Însă Watney a reuşit să supravieţuiască şi îşi dă seama că a rămas izolat pe o planetă ostilă. Şansele lui de a rezista şi de a trimite un semnal către Terra că e în viaţă depind de câteva provizii sărăcăcioase, de inventivitatea sa şi de cât de puternic îi e spiritul în faţa disperării.

Trailerul filmului The Martian - 2015 - Marţianul

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

Anonim a spus…
Un film bun da nu de oscar