Header Ads Widget

The Martian (Film 3D 2015) - Marţianul

Film 2015 "The Martian 3D" - Trailer oficial, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul "Marţianul". Actorii principali in filmul "The Martian" sunt: Matt Damon si Jessica Chastain.

Film nominalizat la 7 premii Oscar printre care: "Cel mai bun film" si "Cel mai bun actor in rol principal" cu actorul Matt Damon.

Actori: Matt Damon, Kristen Wiig, Kate Mara, Jessica Chastain, Jeff Daniels, Michael Peña, Sean Bean, Sebastian Stan, Aksel Hennie, Chiwetel Ejiofor, Benedict Wong, Mackenzie Davis, Donald Glover, Shu Chen

Regizor: Ridley Scott

Scenaristi: Andy Weir, Drew Goddard

Genul filmului: Acţiune, Aventuri, SF

Data de lansare:
In America - 2 Octombrie 2015
In Romania - 2 Octombrie 2015

Tip Ecran: 3D

AKA: The Martian 3D

Producator: Twentieth Century Fox Film Corporation, TSG Entertainment, Scott Free Productions See

Descriere film: În timpul unei misiuni umane pe planeta Marte, astronautul Mark Watney trece printr-o furtună puternică, e lăsat în urmă de echipă şi e considerat mort. Însă Watney a reuşit să supravieţuiască şi îşi dă seama că a rămas izolat pe o planetă ostilă. Şansele lui de a rezista şi de a trimite un semnal către Terra că e în viaţă depind de câteva provizii sărăcăcioase, de inventivitatea sa şi de cât de puternic îi e spiritul în faţa disperării.

Trailerul filmului The Martian - 2015 - Marţianul

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii