Header Ads Widget

Joy (Film 2015)

Film 2015 "Joy" - Trailer oficial, descriere, data de lansare, regizori și actorii care joaca în filmul "Joy". Actorii principali în filmul "Joy" sunt: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper și Robert De Niro.



Actori: Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Edgar Ramirez, Bradley Cooper, Virginia Madsen, Dascha Polanco, Isabella Rossellini, Elisabeth Röhm, Diane Ladd

Regizor: David O. Russell

Scenaristi: Annie Mumolo, David O. Russell

Genul filmului: Biografic, Comedie, Dramă, Istoric

Data de lansare:
In America - 25 Decembrie 2015
In Romania - 8 Ianuarie 2016

Tip Ecran: normal

AKA: Joy: El nombre del éxito
Untitled Joy Mangano Project

Producator: Annapurna Pictures

Descriere film: Povestea unei mame singure cu 3 copii, care reuşeşte să se îmbogăţească de pe urma unei idei. Inspirat de viaţa lui Joy Mangano, inventatoarea ustensilei casnice Miracle Mop, care a adus-o în poziţia de a fi o femeie independentă financiar.

Jennifer Lawrence va intra în pielea casnicei Joy Mangano, femeia care a inventat tot soiul de aparate ce să uşureze munca domestică.

Joy Mangano este o prezenţă permanentă pe Home Shopping Network cu numeroasele ei invenţii, deşi Miracle mop-ul a fost biletul ei către glorie şi succes. Ea a devenit inventatoare încă din anii adolescenţei, continuând să viseze şi să inoveze chiar dacă era mamă singură cu trei copii.

Trailerul filmului Joy - 2015 - Joy

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii