Header Ads Widget

Wakolda (Film 2014) - Îngerul morţii

Film "Îngerul morţii" - Trailerul, descrierea, data de lansare, regizorii si actorii care joaca in filmul "Wakolda". Actorii principali in filmul "Wakolda": Àlex Brendemühl si Natalia Oreiro.

Actori: Àlex Brendemühl, Natalia Oreiro, Diego Peretti, Florencia Bado

Regizor: Lucía Puenzo

Scenaristi: Lucía Puenzo

Genul filmului: Dramă

Data de lansare:
In America - 25 Aprilie 2014
In Romania - 3 Octombrie 2014

Tip de ecran: normal

Descriere film: O dramă argentiniană de Lucía Puenzo, despre renumitul doctor nazist Josef Mengele, cel care a condus experimente năucitoare pe evreii din lagărul de la Auschwitz. Propunerea Argentinei la Oscar pentru anul 2014, filmul îl urmăreşte pe Mengele (Àlex Brendemühl) în anii 60, fugar în Patagonia, când i se redeschide apetitul pentru experimente.

În Patagonia anului 1960, drumurile unui medic german și al unei familii argentiniene se intersectează. Cazat în hotelul lui Eva și Enzo, străinul devine fascinat de Lilith, fetița celor doi. Deși e deja adolescentă, aceasta nu arată ca și cum ar avea mai mult de 9 ani, ceea ce îl face pe oaspetele din străinătate, preocupat de chestiunea perfecțiunii fizice umane, să ia asupra sa misiunea maturizării forțate a micuței. Seduși de carisma acestuia, dar și de faptul că își plătește șederea cu șase luni în avans, Eva și Enzo îl acceptă. Într-un final, își dau seama că Lilith a fost supusă unui experiment genetic, iar medicul german nu e altul decât unul dintre cei mai mari criminali din istorie.


Ce parere ai despre film?


Trailerul filmului "Wakolda" (2014)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii