Header Ads Widget

Serena (Film 2014)

Film "Serena" - Trailerul, descrierea, data de lansare, regizorii si actorii care joaca in filmul "Serena". Actorii principali in filmul "Serena": Jennifer Lawrence si Bradley Cooper.



Actori în distribuție: Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Ana Ularu, Rhys Ifans, Toby Jones, David Dencik, Sean Harris, Sam Reid, Conleth Hill, Charity Wakefield, Douglas Hodge, Kim Bodnia, Christian McKay, Philip Zandén, Ned Dennehy

Regizor: Susanne Bier

Scenaristi: Ron Rash, Christopher Kyle

Genul filmului: Dramă

Data de lansare:
In America - 26 februarie 2015
In Romania - 24 Octombrie 2014

Tip de ecran: normal

Descriere film: În timpul Marii Depresii, George Pemberton se instalează împreună cu soția sa, Serena, în Carolina de Nord pentru a dezvolta o fabrică de prelucrarea a lemnului pentru construcții. Deși străină în această regiune deloc primitoare, Serena se impune rapid ca egală a bărbaților care conduc acel imperiu forestier. Descoperă, însă, că soțul ei are un copil pe care l-a conceput cu câțiva ani în urmă în acea regiune cu o femeie simplă, Rachel, și devine vulnerabilă și sensibilă, dar, când află că ea nu va putea avea niciodată copii, fericirea mariajului lor se destramă definitiv. Din acel moment, singura sa dorință este aceea de a se răzbuna pe fiul nelegitim al lui George.

Trailerul filmului "Serena" (2014)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii