Header Ads Widget

Horns (Film 2014) - Coarne

Film "Coarne" - Trailer, descriere, data de lansare, regizori si actorii care joaca in filmul "Horns". Actorii principali in filmul "Horns" sunt: Daniel Radcliffe si Juno Temple.

Actori: Daniel Radcliffe, Juno Temple, David Morse, Heather Graham, James Remar, Kelli Garner, Joe Anderson, Max Minghella

Regizor: Alexandre Aja

Scenaristi: Joe Hill, Keith Bunin

Genul filmului: Dramă, Fantastic, Horror, Thriller

Data de lansare:
In America - 11 Octombrie 2013
In Romania - 31 Octombrie 2013

Tip Ecran: wide

Descriere film: Ignatius Martin Perrish este fiul de 26 de ani al unui muzician faimos, care are parte de o viaţă îndestulată şi plină de privilegii şi vrea să se căsătorească cu Merrin Williams, iubita lui din copilărie. Merrin este violată şi ucisă cu brutalitate, iar Ignatius devine principalul suspect al poliţiştilor însărcinaţi cu rezolvarea cazului, ceea ce îl umple de revoltă şi furie neputincioasă pe tânărul care a suferit o pierdere ireparabilă.

În noaptea în care comemorează un an de la moartea lui Merrin, Ignatius îşi îneacă amarul în băutură şi comite fapte incalificabile, iar în dimineaţa următoare constată cu stupoare că i-a crescut din tâmple o pereche de coarne. Metamorfoza suprarealistă continuă, iar coarnele de animal vin la pachet cu puteri diavoleşti, Ignatius dobândind abilitatea supranaturală de a forţa oamenii să îşi recunoască păcatele, ceea ce nu-i poate fi decât de folos în tentativa de a-l identifica şi pedepsi pe adevăratul asasin al lui Merrin.

Trailerul filmului Horns (2016)

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii