Header Ads Widget

Citeste cartea "Lista lui Schindler" de Thomas Keneally

Citeste online cartea "Lista lui Schindler" scrisa de scriitorul australian Thomas Keneally. 
Cartea "Lista lui Schindler" a fost ecranizata in 1993 de catre regizorul Steven Spielberg si a avut in rolurile principale pe actorii: Liam Neeson, Ben Kingsley, Ralph Fiennes, Caroline Goodall, Thomas Morris, Jonathan Sagall.

Mai multe detalii despre filmul Lista lui Schindler

Daca doriti sa cumparati cartea in format clasic, o puteti face din libraria ELEFANT.RO. Pretul ei este 23,91 lei.

Titlu: Lista lui Schindler
Autor: Thomas Keneally
Categoria: Literatura Universala
Editura: Orizonturi
Anul aparitiei:
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 480

Comanda cartea

Prezentare:
Actiunea romanului scris de Thomas Keneally, lucrare distinsa cu prestigiosul Booker Prize, este povestea omului pe care razboiul l-a transformat intr-un inger al milei.
In conul de umbra al lagarului de concentrare Auschwitz, un boem industrias german, Oskar Schindler, arian pur-sange, si-a riscat viata pentru a salva de la moarte un numar insemnat de evrei, condamnati la exterminare in lagarele naziste. Prin actiunea sa curajoasa si-a castigat dreptul de a fi considerat legenda vie a evreilor din Cracovia aflata sub ocupatie germana. O carte de neuitat, extraordinara prin faptul ca relateaza fapte reale. The Observer


Despre Thomas Keneally
Thomas Michael Keneally (n. 7 octombrie 1935) sau Tom Keneally, este un romancier australian. Este cunoscut pentru cartea sa Schindler's Ark ce a câștigat Booker Prize în 1982 și după care s-a făcut filmul Lista lui Schindler de Steven Spielberg.

Thomas Keneally - Lista lui Schindler

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii